szacun dla serwisuRozwiązanie problemu to LV. To są normalnie kpiny jakieś
![]()
Szukaj
szacun dla serwisuRozwiązanie problemu to LV. To są normalnie kpiny jakieś
![]()
laaval
K-5, S9600
Po wysyłce zdjęć do serwisu taka odpowiedź:
Ze zdjęcia, które wysłał Pan do nas wyraźnie widać, że aparat nie ostrzy w punkt, dlatego zalecane jest wysłanie aparatu do serwisu w celu wykonania kalibracji.
Procedurę wysyłki aparatu do serwisu podałem Panu w poprzednim mailu.
---------------------
zobaczymy![]()
D7000 | Nikkor 50mm 1.4G, Nikkor 35mm 1.8G DX | Metz 48 af-1
TU też dla informacji wielu użytkowników
http://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&...OwbHa67pNk48LQ
-"Żyj na huśtawce życia,Żyj ! Bo tylko raz dany nam czas !!!"-
Aż bardzo się dziwię, że na zadane pytanie (użytkownika tego forum) odnośnie problemów z AF i "chlapania olejem" w programie "Fotograficzny program bez nazwy" emitowanym 8 grudnia panowie byli lekko zdezorientowani.
Odniosłem wrażenie, jakby zadane pytanie nie było im specjalnie na rękę lub faktycznie totalna niewiedza.
Dopiero pod koniec programu (już inni panowie, gdyż zawsze występuje kilku a nie pamiętam już, kto w której jego części) padło stwierdzenie, że przyjrzą się problemowi i zbadają temat.
Obiecywano, że w następnym odcinku postarają się jakoś ustosunkować do pytania - odcinek będzie wyemitowany na początku stycznia.
Zobaczymy....
Swoją drogą brawa dla autora tego pytania, że je zadał, a mało brakowało, by to pytanie nie zostało odczytane.
Dam znać jak mój wróci z serwisu. Zobaczymy czy sytuacja się*poprawi, liczę że tak, bo uważam tę puszkę za bardzo dobrą, super się jej używa, moja przestała trafiać*w tym miesiącu, wcześniej wszystko działało pięknie.
D7000 | Nikkor 50mm 1.4G, Nikkor 35mm 1.8G DX | Metz 48 af-1
jezeli to problem z oprogramowaniem to mozna po cichu, kolejna nakladka i po krzyku
ale co z "olejem"? tu nowy soft nie zalatwi tematu.
Jak u mnie po kolejnych 4000 zdjec nie bedzie plam to uwierze, ze to wlasnie ten wymieniony mechanizm podnoszenia lustra byl przyczyna. Pozyjemy - zobaczymy
Skontaktuj się z nami