Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

Swietnie to zlapales !!!
    NIKON

Domyślnie

Dobre, wesołe ujęcie

Domyślnie

piękna kudłata blondynka z uroczym uśmiechem.wg.mnie portret miesiąca.

Domyślnie

Fryzura, makijaż, stylizacja OK. Tylko któż to niebożątku rogi przyprawił?
    D90

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

La ella koZa .. lol

J1
    Gość

Domyślnie

co do wygladu , modelka sama o siebie zadbala , ja przyszedlem na gotowe , a ze gapa jestem to portret zrobilem obiektywem szerokokatnym , jednak uroda modelki uratowala to "dzielo" , takie wnioski wyciagam po komentarzach

jezeli macie ochote , mam kilka "interesujących" kaczych portretow ... w sesji braly udzial az dwie modelki i pozowaly synchronicznie ... sesja odbyla sie nad malowniczymi stawami na poznanskich szachtach ... modelki preza sie na specjalnie przygotowanej grubej galezi ... dla pikanterii dodam ze sa ... jak to kaczki ... tylko w piorkach
    Ostatnio edytowane przez J1 ; 08-12-2011 o 14:32

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jaack Zobacz posta
    co do wygladu , modelka sama o siebie zadbala , ja przyszedlem na gotowe , a ze gapa jestem to portret zrobilem obiektywem szerokokatnym , jednak uroda modelki uratowala to "dzielo" , takie wnioski wyciagam po komentarzach

jezeli macie ochote , mam kilka "interesujących" kaczych portretow ... w sesji braly udzial az dwie modelki i pozowaly synchronicznie ... sesja odbyla sie nad malowniczymi stawami na poznanskich szachtach ... modelki preza sie na specjalnie przygotowanej grubej galezi ... dla pikanterii dodam ze sa ... jak to kaczki ... tylko w piorkach
    Dawaj i nie dyskutuj

J1
    Gość

Domyślnie

no to z pewna taka nieukrywana niesmialoscia prezentuje :

2, obiecuje poprawic te plamki na wodzie

3

4

5
    Ostatnio edytowane przez J1 ; 08-12-2011 o 14:39

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów