Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Ania...

Domyślnie Ania...

Chciałbym spytać was o zdanie na temat tych zdjęć. Wiem że są słabe w porównaniu z innymi tutaj pokazywanymi ale to moje początki jeśli chodzi o portret.
    1.
    2.
    2x Canon 5D Mk III, Sigma 15mm F/2,8 FE, Sigma 85mm F/1,4, Canon 16-35L II, Canon 35L, Canon 135L, Canon 70-200 L IS II

Domyślnie

Jedynka super, serio piękne ujęcie.
    Jak zwykle moim zdanie, trochę za dużo dołu.
    Tak matronowato to wygląda a przecież to śliczna młoda dziewczynka.
    Nie wiem czy nie za mglista obróbka ale pasuje tu i kolor i przepalona ekspozycja

Jeśli chodzi o dwójeczkę to rzecz gustu. To nie mój klimat więc nie komentuję
    Pozdrawiam
    .................................................. ..............
    Byłem wielki....., jestem starszy i mądrzejszy

Domyślnie

Jeszcze jedno, nie chciałem zakładać nowego wątku, mogę prosić o opinie?
    3.
    2x Canon 5D Mk III, Sigma 15mm F/2,8 FE, Sigma 85mm F/1,4, Canon 16-35L II, Canon 35L, Canon 135L, Canon 70-200 L IS II

Domyślnie

Za duże foty wstawiasz.

Domyślnie

Jedynka mnie urzekła. Aż się chce zapytać co ją tak zaciekawiło . Tonacja bardzo klimatyczna. Mglista obróbka nadała zdjęciu delikatności. Na dwójce trochę mi przeszkadzają plamy na twarzy. Trójka najmniej mi się podoba ze względu na brak światła na twarzy.
    D7k|N17-55 2.8|N Micro 60 2.8G ED|N35 1.8G|N85 1.8|SB900

Domyślnie

Jedynka jest super. Chciałbym wiedzieć jak wywoływana. 2 i 3 znacznie odstaje. Na pewno wszystkie 3 robione przez Ciebie? Sorki. Tak mi się nasunęło jakby 2 pozostałe robił całkiem inny fotograf.
    D700/D300s/D50

Uprawnienia umieszczania postów