Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Troche swiatla

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Troche swiatla

Witam ,z ostatniej Niedzieli z Jaro ,bylo mglisto i zimno ,2 kadry pod ocene.

Pozdr Piotr.

Domyślnie

1 podoba sie chociaz troszkę za ciasno jak dla mnie , 2 odwazna w opracowaniu ale troszkę za bardzo wypalone swiatła.
    D700 i kilka szkiełek
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Świetna kompozycja na jedynce, ale obydwa a zwłaszcza drugie wydają mi się przeostrzone. O białej trawie na 2 wspomniał już przedmówca.

Domyślnie

No faktycznie macie racje ,przeostrzone i wypalone , no nie moge trafic dobrze ,mamjeszcze pare dobrych kadrow ale nie moge sobie z obrobka poradzic .

Poprawione .

Domyślnie

1. Świetnie, fajnie zagrało światło, 2. poprawka jest lepsza, ale brakuje mi troszkę światła.
    2x Canon 5D Mk III, Sigma 15mm F/2,8 FE, Sigma 85mm F/1,4, Canon 16-35L II, Canon 35L, Canon 135L, Canon 70-200 L IS II

Domyślnie

Jedynka ma niedopracowany pierwszy plan. dwojka po poprawce bardzo ladnie... ale drzewa stracily na uroku...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Nie do konca przemyslane kadry i przeostrzone, dwojka po poprawce wyszla slabo.....chyba bym ten kadr odpuscil.....
    Na jedynce przeszkadza mi to w PG rogu....mozna bylo to wykozystac w kompozycji a tak to jest jakies wcisniete, ale dzialaj z Jarkiem sporo sie nauczysz a jak bedziesz tak szybki jak Jarek (rok temu pokazywal nam zdjecie pompy) to bedziemy mieli kolejnego Tuscaniarza na forum

Domyślnie

To wlasnie to co pisalem , obrobka u mnie lezy ,na pewno Wy drodzy forumowicze byscie duzo lepiej to pokazali ,ale coz pomalu ucze sie.

Domyślnie

jedynka mz. bdb jedynie w PG jest troszeczke zbyt mocno rozjaśniona, ni i uciete oczko w PG, dwojka jej druga wersja jest dobra

Domyślnie

Greg77 dobrze pisze
    Zasięgnij wiedzy u Jarka odnośnie obróbki i pokazuj nam piękną Toskanię - co dwóch Tuscaniarzy to nie jeden
    Beauty is in the eye of the beholder.

Moje zdjęcia Strona zespołu N.I.F

Uprawnienia umieszczania postów