Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Agatka

Domyślnie

Hm, jakby to powiedzieć żeby nie było niezręcznie i nikogo nie urazić...

Co do nr 2 spierałbym się, że to jednak bardziej krajobraz niż portret, a ta pani tworzy tylko sztafaż do tego świetlistego, migotliwego krajobrazu w tle. Tym bardziej, że drzewo, moim zdaniem, mocno dominuje na tym zdjęciu światłem, pozycją, ostrością i kolorystyką, a w tym otoczeniu osoba skryta w cieniu z natury rzeczy wyjść musiała dosyć blado.

Druga rzecz jaka mi się rzuca w oczy po podejrzeniu pozytywnie zjawiskowego wątku o "dzieciach" które w czasie deszczu się nudzą, to pewne podobieństwo między bohaterkami tych dwóch wątków - czy dobrze kombinuję?

P.S. IMHO D60 jest OK. To co Nikon wypuści za rok lub dwa to dopiero może być porażka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek Z. Zobacz posta
    Druga rzecz jaka mi się rzuca w oczy po podejrzeniu pozytywnie zjawiskowego wątku o "dzieciach" które w czasie deszczu się nudzą, to pewne podobieństwo między bohaterkami tych dwóch wątków - czy dobrze kombinuję?
    Hehe nie, na tych zdjęciach jest akurat Agata moja koleżanka

Domyślnie

Fajna ta Twoja koleżanka Fotki mają swój urok, popracowałbym jednak nad kompozycją. Dlaczego tak centralnie? To powoduje brak dynamiki w kadrze.

Uprawnienia umieszczania postów