Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Jesienny Glamour

i co ja mam tu napisać?

Domyślnie

przepraszam, a gdzie tutaj jest glamour???
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Glamour - urok, blask, przepych, wspaniałość, świetność, czar.
    Niestety nie ten dział, a tym bardziej tytuł. Samo zdjęcie, hmm, gdzie jest ostrość? Niestety nie odnajduję walorów tego zdjęcia, może innym się spodoba.

Domyślnie

proszę o przeniesienie do odpowiedniego działu.
    i co ja mam tu napisać?

Domyślnie

Oj tam, po prostu modelka mniej glamourowa. Super buźka z niezłym makijażem i od razu byłby inny odbiór. Zdjęcie... w porządku, ale nic tu nie ma, co by na dłużej przyciągnęło uwagę. Na plus brak nachalnych błędów. Obróbka... nie do końca do tak pokazanej dziewczyny. Pokazałeś "dziewczynę z sąsiedztwa", a ambicje obróbkowe poszły ciut za daleko. Drzewo za plecami... niekoniecznie.
    Jeżeli ambicje modowe były to ten odcień czerwieni (z czarnym pasem do tego) tutaj mnie akurat nie podpasował do reszty.
    A jak na portret to może być, choć w tym wypadku mina będzie największą bolączką.

Domyślnie

no glamour to to nie jest zdecydowanie Wyglada raczej jak pstryk z wycieczki po lesie
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Oj tam, po prostu modelka mniej glamourowa
    Wg mnie bardzo dobry "materiał" na modelkę glamourowa, tylko tu jest podana na surowo.
    D700, D610 IRIX 15mm, sigma 24/1,4 art, NIKKOR AI 35mm T28-75/2,8, 50/1.8G, 85/1.8D, TAmron 70-300 IS SB900

Domyślnie

kolega zapomniał dodać "przed obróbką"
    ;p
    Człowiek uczy się na błędach - a jak nie, to dostaje po pysku...;p

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez grzehuu Zobacz posta
    kolega zapomniał dodać "przed obróbką"
    ;p
    a znasz powiedzenie, że z pustego to i Salomon nie naleje...?
    Mamiya + Sony

Uprawnienia umieszczania postów