Close

Strona 4 z 19 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 181

Domyślnie

Nie ma o czym myśleć. Bierz S5 i do dzieła. Moje S5 jako rezerwowe body ma 285 000 klapnięć i ani myśli przestać zdjęcia robić.
    Troszkę gratów w ciężkiej torbie....

Domyślnie

Widze ze kolega robi takie gadanie bo gadanie. Jesli pytasz co to DR to moze nie kupuj drogiego sprzetu tylko na poczatek amatorski a do tego duzo książek i się ucz fotografi jak juz wcześniej zauważono mówisz że miałeś juz inne puchy czyli mozna wnioskować ze kupujesz lustro i myslisz ze bez wiedzy będą ci pro zdjęcia wychodzić a tak nie jest.
    xD

żeglarz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PBmarkII Zobacz posta
    Widze ze kolega robi takie gadanie bo gadanie. Jesli pytasz co to DR to moze nie kupuj drogiego sprzetu tylko na poczatek amatorski a do tego duzo książek i się ucz fotografi jak juz wcześniej zauważono mówisz że miałeś juz inne puchy czyli mozna wnioskować ze kupujesz lustro i myslisz ze bez wiedzy będą ci pro zdjęcia wychodzić a tak nie jest.
    Może byś się ogarnął mój syn który czyta forum też mi zadał pytanie co to jest DR ?
    Nie każdy musi znać ten skrót wszedł w google wpisał "co to jest HR" zobacz geniuszu co net wypluł z siebie.
    Tym wpisem ani na jotę nie stałeś się mądrzejszy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PBmarkII Zobacz posta

Na tak jak ktoś nie rozszyfrowuje skrótu DR ten tuman tak ? :] ...nie załapałem bo myślałem ze jest to skrót od PL nazwy. nie prościej napisać od razu o co chodzi.

Nooo tak D80 to mega "pro" Pucha

Miałem D90...było ok jako pierwsze lustro ale apetyt rósł i kupiłem D300 ...miałem takie szkła jak S18-50 2,8 / N 35 1,8 / S 10-20 ale niestety sytuacja mnie zmusiła do sprzedania...tak jak pisałem chce teraz coś kupić głównie na wyjazdy i czasem do portretu.

Odnośnie wątku z Canon-em --- to raczej nie aktualne już... tzn zakup Canona.

Domyślnie

no to jak na wyjazdy i czasem do portretu to tylko s5...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sapphiron Zobacz posta
    no to jak na wyjazdy i czasem do portretu to tylko s5...
    tym bardziej ze cena baardzo atrakcyjna
    | D600 | D90 | N 35 1.8 | N 50 1.8 |T17-35 2.8-4| S 70-200 f2.8 | plecaczek

Fejs

Domyślnie

stawianie na szali d80 i s5 bez sensu imo, cenowo też.
    Chcesz mieć dylemat to wybierz coś z trójki s5 d90 d200 zależnie od tego na czym Ci zależy

Domyślnie

Stawiam na S5, robiłem portrety i "ten" kolor mi się bardzo podobał.
    D3, G11 kilka szkiełek

Domyślnie

joker d90 przebija s5 TYLKO w wyższym używalnym iso, w niczym więcej...

Strona 4 z 19 PierwszyPierwszy ... 2345614 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów