Nie ma o czym myśleć. Bierz S5 i do dzieła. Moje S5 jako rezerwowe body ma 285 000 klapnięć i ani myśli przestać zdjęcia robić.
Szukaj
Nie ma o czym myśleć. Bierz S5 i do dzieła. Moje S5 jako rezerwowe body ma 285 000 klapnięć i ani myśli przestać zdjęcia robić.
Troszkę gratów w ciężkiej torbie....
Widze ze kolega robi takie gadanie bo gadanie. Jesli pytasz co to DR to moze nie kupuj drogiego sprzetu tylko na poczatek amatorski a do tego duzo książek i się ucz fotografijak juz wcześniej zauważono mówisz że miałeś juz inne puchy czyli mozna wnioskować ze kupujesz lustro i myslisz ze bez wiedzy będą ci pro zdjęcia wychodzić a tak nie jest.
xD
Na tak jak ktoś nie rozszyfrowuje skrótu DR ten tuman tak ? :] ...nie załapałem bo myślałem ze jest to skrót od PL nazwy. nie prościej napisać od razu o co chodzi.
Nooo tak D80 to mega "pro" Pucha![]()
Miałem D90...było ok jako pierwsze lustro ale apetyt rósł i kupiłem D300 ...miałem takie szkła jak S18-50 2,8 / N 35 1,8 / S 10-20 ale niestety sytuacja mnie zmusiła do sprzedania...tak jak pisałem chce teraz coś kupić głównie na wyjazdy i czasem do portretu.
Odnośnie wątku z Canon-em --- to raczej nie aktualne już... tzn zakup Canona.
Brać S5 zdecydowanie.
no to jak na wyjazdy i czasem do portretu to tylko s5...
stawianie na szali d80 i s5 bez sensu imo, cenowo też.
Chcesz mieć dylemat to wybierz coś z trójki s5 d90 d200 zależnie od tego na czym Ci zależy
Stawiam na S5, robiłem portrety i "ten" kolor mi się bardzo podobał.
D3, G11 kilka szkiełek
joker d90 przebija s5 TYLKO w wyższym używalnym iso, w niczym więcej...
Skontaktuj się z nami