Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: Deal LowFashion

Domyślnie Deal LowFashion

Witam, początki w plenerze:]

1.

2.

3.

4.

5.

mod. Justyna Dyl
    fot. Mateusz Solski

proszę o krytykę, pozdrawiam :]

Domyślnie

1.Nie podoba mi się poza modelki, włos na twarzy również psuje odbiór.
    No i nie wiem czy te włosy pod naszyjnikiem dobrze wyglądają, mnie się to nie podoba.
    2.Tutaj w przeciwieństwie do reszty z setu chłodno, te "patyki" 2 z prawej strony które wchodzą
    na twarz modelki złamałbym je, albo jakkolwiek usunął z kadru, no i wyretuszował tą zmarszkę pod okiem prawym, kolorów nie będę się czepiał
    bo mój monitor nie jest skalibrowany ale mam wrażenie że za dużo niebieskiego jest na włosach i sweterku.
    3.No i tutaj jest ładnie, a według mnie mogłoby być super gdyby nie ta trawa wchodząca na włosy i sweterek,
    i mało doświetlona modelka (jakaś blęda może bo widać że światło było).
    4.Ojj tutaj bardzo ciemno, brakuje mi światła zdecydowanie. Noga lewa modelki jest na niej
    jakaś trawa czy coś nie wiem, ale źle to wygląda, nogi przez to, że były mocno zgięte wyszły dość masywnie,
    no i ich kolor odbiega od koloru twarzy, za mało światła.
    5.No i tutaj jak dla mnie miałbyś ładne zdjęcie gdyby nie to, że troszeczkę brakuje doświetlenia modelki,
    tutaj myślę, że naprawdę są to śladowe ilości więc w postprodukcji dasz radę to skorygować,
    no i ten nieszczęsny naszyjnik, nie podoba mi się to, że włosy są pod nim.

Ogólnie to tak 3,5 zdjęcia naprawdę fajne ale jednak do poprawy a co do reszty to mam mieszane uczucia. Nie jest źle. Ba jest nawet całkiem dobrze.
    Aha i jeszcze jedno, te "kółka" nie wiem jak fachowo je nazwać, na ostatnich 2 zdjęciach kiepsko wyglądają.
    Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.

Domyślnie

dzięki :P

Domyślnie

jeszcze bonus, bo chyba Wam się nie podoba do końca ;p

6.

Domyślnie

...

Domyślnie

bardzo dobre fotki jak na poczatek! mnie w pzeciwienstwie do kolegi powzyje wszystkie fotki sie podobaja a drobiazgi jak pozycja nogi czy trawa to bedzie poprawial ajk juz bedziesz mial obcykane kadwoanie swiatlo itp.

Domyślnie

bardzo fajne fotki
    ---Darek---

Domyślnie

Mnie się bardzo podoba i nie mam nawet ochoty doszukiwać się minusów. Przyjemne zdjęcia, gratuluję

Domyślnie

6 całkiem ładna. Jest tu kilka poziomów, na których można zawiesić oko.

Domyślnie

dzięki

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów