Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Po zachodzie ....

..... zapraszam

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez harb ; 10-11-2011 o 00:16

Domyślnie

Ciekawe ciekawe ale tak mi sie zdaje ale dol jest ciutke za jasny jak dla mnie.

Domyślnie

poprawione

Domyślnie

NIe kupuje tego podziału kadru - mimo wszystko za malo nieba. Ale kto co lubi...

Domyślnie

Kadrowo jak i kolorystycznie bardzo mi sie widzi... czasem trzeba zlamac zasady Michale... tu jest to uzasadnione. Takie Moje zdanie...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    NIe kupuje tego podziału kadru - mimo wszystko za malo nieba. Ale kto co lubi...
    chodziło mi o wyeksponowanie w takim właśnie rozmiarze pali, większa proporcja nieba zmniejszyła by je znacznie, i zdjecie miałoby juz inny charakter, ale oczywiscie masz prawo Michale do własnego odbioru

Domyślnie

Janusz, nie widac foty.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

ok . wrzucam raz jeszcze

Domyślnie

No szeroko jest. Pimietam poprzednie odslony tych pali. Do mnie kadr jak najbardziej przemawia, mozna powiedziec, ze uzupelnia kolekcje.
    Ogolnie widze ze dosyc na jasno podales temat, mam wrazenie ze troszke za jasno, jesli mialo byc "w konwencji" po zachodzie. Chodz z drugiej strony, bardzo fajne to niezmiernie delikatne swiatelko pelzajace na piasku w okolicach pali. Widac, ze troche swiatla tam jeszcze jest (dajmy na to na piasku w okolicach styku z morzem, juz go nie ma). Ogolnie sie podoba, ale widzialbym to deczko ciemniej jak ma byc po zachodzie. Ale nie tracac tego delikatnego swiatla przy palach.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Bardzo ciekawe, troszkę brakuje symetrii (z prawej nieco więcej piasku), ale chciałbym mieć takie oko jak Pan.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów