Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: GRYZZZIA v2

Domyślnie GRYZZZIA v2

Oto kolejny kadr z tego samego dnia co zdjęcie z Karoliną ze studia.
    Tym razem plener

Domyślnie

B. fajna stylizacja, tło również. Troszkę delikatniejsze światło bym widział (imo za mocno świecone) i ręka w centrum niestety się zlewa z przedramieniem.

Domyślnie

dokładnie jak poprzednik.

dłoń na ramieniu wg. mnie absolutnie zbędna pzd
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

Moim zdaniem bardzo dobre, zwłaszcza obróbka. W serii jest więcej udanych, wstaw cos jeszcze.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Mi się podoba.
    Trochę tego...trochę tamtego...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Grudziądz/Warszawa

Domyślnie

Mi też się bardzo podoba. Obróbka na bardzo duży plus. Mi ręka aż tak nie przeszkadza...

Domyślnie

technicznie mega mi się podoba choć światło faktycznie mogłoby być słabsze i bardziej miękkie. No i ta ręka wadzi faktycznie...

Domyślnie

Ciut jakby za mocno zaświecone. I nie ogarnia trochę kadrowania. Coś mi nie leży. Ale kolorki fajne

Domyślnie

Przyjemne zdjęcie, pierwsze wrażenia bardzo pozytywne. Do ręki się zgadzam, do dobrej obróbki również. Pozdrawiam!

Domyślnie

To zdjęcie bardzo mi się podoba. Fakt, lewa ręka trochę przeszkadza, ale można przymknąć oko kolory i obróbka jak najbardziej pasują.
    modelka, stylistka, makijażystka
    www.jamarika.maxmodels.pl

Uprawnienia umieszczania postów