Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Rockstar [by remiksson]

Znów natłok zajęć i przeprowadzka, nie pozwolił mi zbytnio zaglądać na moje ulubione forum, niemniej starałem się nie próżnować i dziś powracam do was z kolejnymi wypocinkami Mam zaszczyt przedstawić uroczą Zuzię w tematycznej sesji rockowej. Modelka stylizowana pod ś.p. Amy Winehouse, jednakże prosiłbym to potraktować trochę z przymrużeniem oka. Stylizacja może nie byc do końca dopracowana, jedna pończocha z konieczności - druga gdzieś przepadła, a nie bylo czasu na uzupełnianie braków w garderobie. Dach mieliśmy do dyspozycji tylko przez określony czas. Mam nadzieję, że choć niewielkiej grupie secik przypadnie do gustu, życzę miłego oglądania i komentowania, wszelkie uwagi mile widziane Enjoy

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Nie pasuje mi ten klasyk tutaj, do takiej stylizacji to MZ co najmniej Fender Strat, albo nawet coś ostrzejszego w formie, typu Ibanez RG lub Gibson Explorer, zwłaszcza w kontekście zdjęć 1-3
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez coroner Zobacz posta
    Nie pasuje mi ten klasyk tutaj, do takiej stylizacji to MZ co najmniej Fender Strat, albo nawet coś ostrzejszego w formie, typu Ibanez RG lub Gibson Explorer, zwłaszcza w kontekście zdjęć 1-3
    No i właśnie takie dictum miałem na myśli pisząc o niedopracowaniu stylizacyjnym. Pierwsza myśl jaka mi przyszła do glowy to gitara elektryczna, ale nie mieliśmy skąd jej wziąć tak na szybko.
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Ośmielę się zauważyć że na 2. i 10. niefajnie wyglądają za luźne spodenki z tyłu oraz na 7. efekt psuje niepodłączony mikrofon. Pozdrawiam!
    fotohobbysta

Domyślnie

cześć, na pierwszym zdjęciu lewe kolano modelki wygląda masakrycznie ogólnie bardzo fajne

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bengi Zobacz posta
    Ośmielę się zauważyć że na 2. i 10. niefajnie wyglądają za luźne spodenki z tyłu oraz na 7. efekt psuje niepodłączony mikrofon. Pozdrawiam!
    Wiatr na tym dachu był tak silny, że zdecydowaliśmy się pozbyc kabla w ostatnich ujęciach bo latał we wszystkie strony

Cytat Zamieszczone przez jazdownica Zobacz posta
    cześć, na pierwszym zdjęciu lewe kolano modelki wygląda masakrycznie ogólnie bardzo fajne
    No cóż, takie miała i tak je "złagodziłem w obróbce

Dziekuję za opinie Może ktoś jeszcze się wypowie?

Domyślnie

Noo już straciłem w Ciebie wiarę całkowicie, ale po tylu bardzo kiepskich sesjach w końcu coś na poziomie. Tzn doczepiłbym się do masy rzeczy i w tej postaci bym nie publikował - przede wszystkim jedynka do kosza i przydało by się to lepiej obrobić i oświetlić, ale chyba słońce tak waliło że głównie jest zastane? W każdym razie pozy, kadry i stylizacja bardzo na plus.

Domyślnie

Remik kolorystyka jak zwykle świetna.
    Zdjęcie nr 2 jest naj naj naj

Domyślnie

2 miód i ta kolorystyka. czym robiłeś ten pastelowy odcień? zamiast klasyka ośrupany telecaster by się zdał. pozdrawiam
    i co ja mam tu napisać?

Domyślnie

Bardzo mnie się pozy podobają (gibka dziewczyna) i oświetlenie.
    red light, dark room...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów