Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Domyślnie Pierwsza amatorska

Witam, tym razem chciałam pokazać kilka zdjęć robionych bardzo dawno temu (chyba pierwszy tydzień po tym jak zakupiłam aparat) może wy zauważycie coś czego ja nie widzę a jest niepoprawne. Dzięki za komentarze
    1.
    2.
    3.

Zdjęcie nr 3 - wydaje mi się że ta ręka z tyłu przeszkadza i nie mam pomysłu co z tym zrobić.

Domyślnie

zdjęcie nr 1. Jeśli już takie ujęcie to chyba niepotrzebnie głowa ucięta...
    zdjęcie nr 2 wizualnie mi się podoba, tylko chyba ma mało ostrości, bo jest tlyko na jednym oku
    zdjęcie nr 3, faktycznie ta ręka to w ogóle nie ma prawa bytu, no ale teraz z nią już nic nie zrobisz:P

Domyślnie

Modelka nie powinna imo tak bardzo w bok patrzeć, dziwnie oczy wyglądają.
    No i czasem warto przerobić wściekłego królika na zwyczajne białe białka

Domyślnie

Z tym blurem to troszke za bogato pocisniete
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

To jeszcze jedno dorzucę, ta sama modelka.
    4.

Domyślnie

Dla mnie te pierwsze ciut ciemnawe i trochę bez wyrazu. Jedynie 3 podchodzi. Natomiast to ostatnie za mocno trochę lampą poświecone. Ułożenie modelki też mi jakoś nie pasuje podobnie jak kadr - za dużo po lewej pustego miejsca które niewiele wnosi do treści zdjęcia.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez copyman Zobacz posta
    za dużo po lewej pustego miejsca które niewiele wnosi do treści zdjęcia.
    Jak niewiele wnosi ? Jest bajoro, z ktorego wyszedl topielec i przycupnal po prawej stronie, spojrz na kolor skory
    .
    | D700 + MB-D10 | + | Samyang 85/1.4 + Tamron 24-70VC | + | Nissin Di866 II | + | 3x YN-RF603 |

Domyślnie

podglądaj i walcz dalej. Dla mnie żadne.
    Zbędny

Domyślnie

Kolor skóry jakiś taki nienaturalny. Na pierwszych trochę zbyt zielony, na drugim strasznie blady.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez qualin Zobacz posta
    Jak niewiele wnosi ? Jest bajoro, z ktorego wyszedl topielec i przycupnal po prawej stronie, spojrz na kolor skory
    Haha Qualin słuszna uwaga nawet kolor paznokci u rąk jakiś taki sinawy

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów