Mocno zaszumiałem, i ciężko się przegryźć przez ten szum. Jednak gdy w wyobraźni go usuwam widzę całkiem fajne, smutne zdjęcie.
Szukaj
Mocno zaszumiałem, i ciężko się przegryźć przez ten szum. Jednak gdy w wyobraźni go usuwam widzę całkiem fajne, smutne zdjęcie.
Moja galeria www.mandecki-media.pl
Mz szum dodaje tutaj nutkę dramatyzmu i jest ok!
F i C.
Jaki szum? Bardzo dobre! Ziarno nadaje specyficzny nastrój zdjęciu.
Pozdrawiam Serdecznie Jacek PawłowskiF70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE
Jest fajnie. Są róźne opinie. I o to chodzi.
Co do szumu - za dużo czy ok - to nie miało być to beauty czy glamour. Wydaje mi się że taki "szorstki" obraz pasuje do tematu.
Jednak bardzo dziękuję za opinie (również te krytyczne !!!).
Zapraszam nadal.
NIKON & NIKKOR
chyba digitalizacja fotografii pomieszała ludziom w głowach. a jeszcze kilkanaście lat temu ziarno (czasem mocne) bywało atutem, środkiem wyrazu, podkreślało klimat zdjecia. teraz wszystko musi byc gładkie i na glanc, znaczy niektórym tak się wydaje.
ładne pełne melancholii zdjęcie.
ogólnie analogowo..
www.lizakowski-photo.art.pl
Mnie szum tu wcale tak nie gryzie. Pewnie ze lepiej byloby gdyby byl mniej widoczny ale zdjecie bardzo mi sie podoba. Z glebokim przeslaniem jak dla mnie - swietny kadr. Dobitny kawal smutnej historii
Skontaktuj się z nami