Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: W cieniu

Domyślnie

Mocno zaszumiałem, i ciężko się przegryźć przez ten szum. Jednak gdy w wyobraźni go usuwam widzę całkiem fajne, smutne zdjęcie.

Domyślnie

Mz szum dodaje tutaj nutkę dramatyzmu i jest ok!
    F i C.

Zasłużony Awatar ALF
    Miasto
    Mysłakowice Karkonosze

Domyślnie

Jaki szum? Bardzo dobre! Ziarno nadaje specyficzny nastrój zdjęciu.
    Pozdrawiam Serdecznie Jacek Pawłowski
    F70+D50+D200+Tamron 28-75/2.8+Tamron 17-35/2,8-4+Sigma 70-200/2,8HSM+Nikkor 12-24/4+Nikkor 85/1,8+Metz 54MZ4i+MF055PRO+MF479B ANKIETA - LAMPY BŁYSKOWE

Domyślnie

Jest fajnie . Są róźne opinie. I o to chodzi.

Co do szumu - za dużo czy ok - to nie miało być to beauty czy glamour. Wydaje mi się że taki "szorstki" obraz pasuje do tematu.
    Jednak bardzo dziękuję za opinie (również te krytyczne !!!).

Zapraszam nadal.
    NIKON & NIKKOR

Domyślnie

chyba digitalizacja fotografii pomieszała ludziom w głowach. a jeszcze kilkanaście lat temu ziarno (czasem mocne) bywało atutem, środkiem wyrazu, podkreślało klimat zdjecia. teraz wszystko musi byc gładkie i na glanc, znaczy niektórym tak się wydaje.

ładne pełne melancholii zdjęcie.
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nord Zobacz posta
    chyba digitalizacja fotografii pomieszała ludziom w głowach. a jeszcze kilkanaście lat temu ziarno (czasem mocne) bywało atutem, środkiem wyrazu, podkreślało klimat zdjecia.
    Ja uwazam ze ciagle tak jest ale w tym przypadku nie ma to zadnego zastosowania. To jest poprostu przerost formy nad trescia. Jest tez bardzo plasko. Dlatego z calym szacunkiem ale sie nie zdodze. Jest poprostu slabo.

Domyślnie

Mnie szum tu wcale tak nie gryzie. Pewnie ze lepiej byloby gdyby byl mniej widoczny ale zdjecie bardzo mi sie podoba. Z glebokim przeslaniem jak dla mnie - swietny kadr. Dobitny kawal smutnej historii

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów