Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Domyślnie brak efektów...

Panowie, próbowałem z różnymi efektami ale lecą kolejne godziny a nie stworzyłem nic co by mi się podobało.

Chętnie wysłucham rad co do obróbki i co następnym razem poprawić robiąc takie zdjęcie...
    link do RAWa (.CR2)
    http://www.mwielebny.nazwa.pl/temp/IMG_3320.CR2

za pomoc z góry dziękuje
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Domyślnie

Przy moich skromnych umiejętnościach wychodzi lipa
    Następnym razem lampa z parasolką, softboxem lub blenda do podświetlenia młodych.
    Pozdrawiam Mirek
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

blenda, softbox już pierwsze postanowienie już jest (ustawiacie na statywie czy ktoś do pomocy?)
    Mateusz Książkiewicz
    Canon & Nikon

Domyślnie

Na początku chcąc być samowystarczalnym, taszczyłem statyw - niestety jak dla mnie zbyt mało to poręczne - mam "szczęście" do par, które wolą plenery w dniu ślubu. Wiąże się to z pośpiechem, zwłaszcza teraz kiedy nie udaje się wygospodarować zbyt dużo czasu, szybko robi się ciemno. Asystenta raczej nigdy mieć nie będę, więc wykorzystuję - kierowcę, świadka - którzy po szybkim przeszkoleniu spisują się znakomicie jako ruchomy statyw
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

może cos takiego:

ps. specjalistą nie jestem ale może nathnie autora wszystko suwaki w LR

Domyślnie

Może w ten sposób

D800 | D700 | Power Pack MB-D10 | AF-D 20-35 2.8 | AF-D 35 2 | AF-D 50 1.4 | AF-D Micro 60 2.8 | AF-D 85 1.4 | AF-D Micro 105 2.8 | AF-D ED 80-200 2.8 | SB-800 | 2x SB-80DX | Mf 055XproB + Sirui G-20

Uprawnienia umieszczania postów