Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: ***

Domyślnie ***

Witam,

jedno zdjęcie z ostatniego pobytu w Warszawie... Na zdjęciu mój wujek u którego nocowałem. Rano zastałem go w biurze i zrobiłem dosłownie tylko dwa zdjęcia. Oczywiście nie jest pozowane. Tak, jestem świadom drzwiczek - ale nie było możliwości tego ominąć w zasadzie, a zamykanie i powtarzanie ujęcia wg mnie mijało się z celem.

Pozdrawiam

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Bardzo dobry portret a takie detale jak drzwiczki w tym wypadku sa obojetne .

Domyślnie

Ładne światło do męskiego portretu i bardzo przyjemnie zdjęcie wyszło. Technicznie 35-ka świetnie tu się spisała. Dobra konwersja zachowująca przejścia w średnich tonach. Świetny model i moment. Otwarte drzwiczki nadają scenie wiarygodności.

Domyślnie

za mOSAD-em
    podpis niezgodny z regulaminem forum

Domyślnie

bardzo dobre - może jak drzwiczki troszkę w czerń dasz to "znikną" choć trochę ? Ale według mnie jak dasz 30x40 to nie będą miały znaczenia - świetny portret

Domyślnie

Dzięki panowie też mi sie wydaje, że te drzwiczki jednak tak bardzo nie wadzą i walczę cały czas ze swoim skażeniem hiperpoprawnością...

Domyślnie

Gdybyś o drzwiczkach nie wspomniał, to bym ich nawet nie zauważył, a właściwie, to nawet musiałem się za nimi rozejrzeć

Foto bardzo fajne, super światło, chętnie zobaczyłbym je jeszcze w obróbce typu pan antykwariusz.
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Kolejny świetny portret, jestem pod wrażeniem, drzwiczki.... mnie nie przeszkadzają, świat nie jest doskonały )))

Domyślnie

Mnie się również podoba . Fajna konwersja do bw . Na twoim miejscu zrobił bym prezent Wujkowi w postaci tej oto klateczki w ramce
    FX

Domyślnie

przyjemny, ciepły portret.
    Aż dziw, że przechodzi tak bez echa. Ale chyba nie powinno mnie dziwić, że modeleczki skupiają więcej uwagi

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów