Drugi za mOSAdemBDB portret.
Szukaj
Drugi za mOSAdemBDB portret.
D700, N50/1.4 </br>
<a href="https://www.facebook.com/bernardbaniafotografia"></a> <--- BERNARD BANIA - FOTOGRAFIA
Nie przepadam za zdjęciami starszych ludzi, przechodzę obojętnie. Jednak to ma coś w sobie, uchwycenie chwili i naturalność. Jestem na tak, gratuluję![]()
modelka, stylistka, makijażystka
www.jamarika.maxmodels.pl
Widać, że te zdjęcie nie jest pozowane dzięki czemu zyskuje naprawdę wiele. Super
Moja galeria www.mandecki-media.pl
bardzo miły w odbiorze portret, można wiedzieć czym zajmuje się wujek, mysle, że dopowie to troche do zdjęcia.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Widziałem najpierw na fb, teraz dotarłem do wątku, i mogę to napisać - dla mnie rewelacyjny jak to ujął mOSAd "męski portret" w świetnym B&W. Sam chciałbym mieć okazję (i umieć) taki zrobić. Odnośnie drzwiczek, to też się nad nimi zastanawiałem, w tym wypadku wprowadzają trochę nieładu, i dobrze - współgra to z dosyć pogodnym nastrojem zdjęcia. Gdybyś robił fotke na wprost, z modelem w bardziej formalnej pozie - drzwiczki obowiązkowo zamknięte, stałyby się tylko tłem. Teraz dopowiadają historię, widać że toczy się jakaś praca a nie tylko np poranna lektura gazety lub właśnie "pozowanie".
Bardzo fajny klimat. Poprostu dobra fota!!!
Wujek dawniej był wiceministrem w resorcie budownictwa, później radcą handlowym w Bagdadzie (to wszystko lata 70-80), obecnie jest (albo przynajmniej był jeszcze kilka lat temu) prezesem Stowarzyszenia Przyjaźni Polsko-Irackiej...
Naprawdę bardzo mi imponuje, że pomimo już mocno zaawansowanego wieku (ponad 80lat) nadal ma niesamowicie otwarty umysł i np pracuje codziennie na komputerze, siedzi w internecie, chodzi do kina na filmy 3D
Dzięki wszystkim za miłe słowa, fajnie, że Wam przypadło do gustu. A duża odbitka na pewno poleci do wujka![]()
zdjęcie jak do newsweeka![]()
ładny portret
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
świetna praca
Wspaniały portret, rzekłbym nawet "polityczny"... To komplement, ponieważ aspiruje do uwiecznienia prawdziwej osobistości... Udało Ci się zuniwersalizować cechy rodzinne w taki sposób, że każdy wie, że to nie tylko Twój Wujek, ale i Osobistość... Brawo![]()
Pozdrawiam, Kuba
Skontaktuj się z nami