Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Kasia studyjnie

Domyślnie Kasia studyjnie

Modelka: Kasia Chojnacka
    Wizaz i stylizacja: Agata Dobosz

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Piekna ale chuda Kasia i podeptane tło a jesli celowo to za malo podeptane . Pozdro.

Domyślnie

no chuda, jak to modelka
    Ale tlo faktycznie brudne, ślepa jestem albo pod złym kątem miałam monitor:P
    Ostatnio edytowane przez zz_ania ; 07-10-2011 o 00:11 Powód: zly link

Domyślnie

Ja już nie wiem kiedy moge sie odzywać, że cos jest nie tak. Ale nie wytrzymam i zapytam dlaczego ucięto nogi w łydce. Nie widzę tu absolutnie żadnego uzasadnienia takiego cięcia.

edit
    Na FB bardzo fajne portfolio. Na masę zdjęć cięłaś tak tylko 4 razy, ale na 2 zdj sytuacja była trochę inna. Więc dlaczego tutaj dałaś takie zdjęcie? Przy tych z FB wygląda jak jakas surówka.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 07-10-2011 o 00:31
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    Ja już nie wiem kiedy moge sie odzywać, że cos jest nie tak. Ale nie wytrzymam i zapytam dlaczego ucięto nogi w łydce. Nie widzę tu absolutnie żadnego uzasadnienia takiego cięcia.

edit
    Na FB bardzo fajne portfolio. Na masę zdjęć cięłaś tak tylko 4 razy, ale na 2 zdj sytuacja była trochę inna. Więc dlaczego tutaj dałaś takie zdjęcie? Przy tych z FB wygląda jak jakas surówka.
    Dla reklamy

Domyślnie

Ooooo Kaśka

Zdjęcie fajne, aczkolwiek niekorzystne cięcie - na rozszerzonej, przypłaszczonej łydce
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

ok, dzieki, poprawie ten kadr
    Ostatnio edytowane przez zz_ania ; 07-10-2011 o 07:22 Powód: .

Domyślnie

Jak dla mnie Pani Anno to miód malina... obróbka I klasa oświetlenie też świetne nic tylko dzielić się wiedzą z niedaleko zamieszkałymi młodymi fotografami ^^

Domyślnie

Jak chcesz słuchać na forum rad jak kadrować, to lepiej sobie od razu dać spokój z fotografią, bo i tak zatrzymasz się w miejscu albo zaczniesz cofać . Kadr z pierwszego postu lepszy, tylko jej lewą nogę trzeba by poprawić pod od kolana do dołu bo w obecnej postaci to faktycznie nieciekawie wygląda. Jeszcze w PSie zredukowałbym te wory pod oczami i usunął zaokrąglenie wewnętrznej strony nóg zaraz pod płaszczem. Fajnie oświetlona postać, mi się zdjęcie podoba.

Uprawnienia umieszczania postów