Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Zameczek

Domyślnie Zameczek

W końcu postanowiłem umieścić swoje zdjęcie na forum. Bardzo proszę o ocenę.

Pozdrawiam

Ostatnio edytowane przez JK ; 01-10-2011 o 15:19

Domyślnie

witam . Napewno błedów oczywistych nie widać, ekspozycja poprawna,zamek zgodnie ze sztuką umieszczony we właściwym miejscu kadru,kombinacja z odbiciem w wodzie ...ale ,jak sam widzisz 85 wyswietleń i zero komentarza,czyli cos jest nie tak.
    Napewno ostre sł0ońce tu nie pomaga,moze następne podejście spróbuj o zachodzie słońca ,lub o poranku ,gdzie mgły dodadzą więcej klimatu .
    Takze nie jest źle ,ale żeby wydobyc nutkę zachwytu ,musisz jeszcze pokombinować.
    pozdr.

Domyślnie

Dziękuję bardzo za komentarz i uwagi dotyczące zdjęcia.
    Zdjęcie robiłem późnym popołudniem, ale jak słusznie zauważyłeś słońce jeszcze mocno "dawało" - gdybym poczekał jeszcze chwilę, to tak jak piszesz mogłoby być lepiej.
    Chciałbym kiedyś zrobić i umieścić takie zdjęcie które się spodoba.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

No nie do końca właśnie gra to zdjęcie kadrowo zobacz co zostało z Twojego tytułowego zameczku? Trzeba troszkę pospacerować drugim brzegiem i znaleźć lepsze miejsce aby go dużo lepiej wyeksponować z tych drzew.

Domyślnie

Mam również z drugiego brzegu.

Domyślnie

Dwójeczka już lepsza
    Miejsce wydaje się byc ciekawe, więc ... pewnie masz coś jeszcze w zanadrzu
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

W tej chwili z tego miejsca już nie mam ale posłucham rad "jacka dr" i wybiorę się tam o poranku i(lub) zachodzie słońca.
    Dziękuję za opinie.

Pozdrawiam.

Uprawnienia umieszczania postów