Szukaj
OK, OKJedynym powodem dla którego nie zszedłem niżej jest ten że bym musiał się całkowicie zakopać w metrowych zaspach schodząc w dół. Po pierwsze bardzo bym zmarzł co byłoby nieprzyjemnym doświadczeniem, po drugie bym naraził mój sprzęt na podobne ryzyko. Nie mówiąc o tym że schodząc w dół bym niechybnie wystraszył sarenkę, albo co gorsza bym był nawet zaatakowany przez jakiegoś wygłodniałego misia.
Jak widać nie jestem prawdziwym fotografem, bo prawdziwy fotograf i do wnętrza wulkanu jest gotów skoczyć dla lepszego ujęcia
A tak to robiłem to zdjęcie wygodnie oparty o samochód...
No, brawo. Ja tu Cię bronię, dorabiam ideologię, tworzę drugie dno, a Ty - ledwo żeś raczył się ruszyć z autaAle i tak dobrze, że nie przez szybę. A myślałem, że napiszesz np. że byłeś nad brzegiem rzeki, ale w poszukiwaniu trzeciego wymiaru wlazłeś znacznie wyżej... Jak widać, są szczęściarze, którzy po prostu trafiają na odpowiednie ujęcie.
Pozdrawiam...
Krzysztof Paszkiewicz
Hehs. Wy to przynajmniej w tym Oregonie (gdziekolwiek to jest) troche śniegu macie.
U nas na ojczyźnianej ziemi śnieg zszedł równie szybko jak kolejny pomysł w-ce premiera Leppera na wystąpienie z koalicji rządowej.
A zdjęcie. Za Megazordonem. Miałeś lepsze w swojej karierze. A tak... jakoś nijako. Niby ładne górki, przełom rzeki, ładnie to wygląda, dobrze wydobyta atmosfera ponurego, zimowego dnia. Ale... to nie jest to![]()
Pozdrawiam.
MamiyaRB67, D90, D70, 12-24, 18-70, 28-80, 35, 50, 180, 70-300...
|||blog ||| maciejsimm.com|||
a ja bym ta lewa strone wywali i bardziej pociagnąc na prawo , myslę że tam by był ciekawszy efekt , ale foteczka mi sie podobajet
pzdr
----
D50,D80 kit, 28-80 Nikor, 70-300 Sigma i inne duperele
jestem za... technicznie spoko... ale bardziej poziomo bym wykadrował....![]()
Skontaktuj się z nami