Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Domyślnie [Dzika przyroda] Piecuszek

Małe jest piękne, szczególnie jak ma duże ADHD
    Nie było łatwo fotografować tego ptaszora. Używałem tylko maskowania w postaci drobnych gałęzi wetkniętych między plecak a plecy ale to spowodowało, że niemalże chciały lądować na mnie

1.

2.

3.

4.

Zapraszam

Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Fajne wszystkie ale 2 i 3 dla mnie naj
    Canon

Domyślnie

Jak spojrzałem na pierwsze zdjęcie to pomyślałem: jaja se robi też mi dzika przyroda, kawał jakiegoś krzaka
    na 1 troszkę śwaitełka zabrakło ale i tak fajne klatki pokazałeś
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Bardzo udany secik. A 3 wyśmienita.
    Pozdrawiam Marcin Bąk
    FUDŻI

Domyślnie

Bardzo udany set jak dla mnie,bardzo chętnie zobaczył bym 2 szerzej...masz może?

Domyślnie

Niestety nie mam szerszej wersji nr 2 Nawet to nie jest crop. Z tego zdjęcia dałoby się wyciągnąć ciasny portret i wydrukować na A4
    W sumie to były momenty, że zastanawiałem się czy 90 tamrona nie podpiąć Tak się rodzinka do mnie przyzwyczaiła po 2h siedzenia w krzakach
    Dziękuję za odwiedziny i komentarze
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Fajnie złapany na 4 !
    Podobają mi się te ptaszki coraz bardziej

Domyślnie

3 faktycznie się wyróżnia. to z którejś stałoogniskowej 300-ki?

Domyślnie

jestem "pod wrażeniem" przede mną uciekają wszystkie stworzenia, nawet mój pies, dlatego "niestety" fotografuję tylko ludzi - dlatego widząc takie fotki jestem pełen podziwu i oglądam z wielką przyjemnością nie doszukując jakiś wad, ja widzę tylko zalety pięknych fotek
    puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności

Domyślnie

Znam te ptaki, kiedys chciałem sie z nimi zmierzyc, jednak uznałem "ze co ja bede sie rozwalał z czatownia w ogrodzie" , ale chyba tej jesieni zmienie zdanie!

4 byla by swietna, gdyby było wiecej ptaszka, chociaz nie mowie, ze jest źle. 2 i 3 dobrze wyszło !

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów