Szukaj
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Jak spojrzałem na pierwsze zdjęcie to pomyślałem: jaja se robi też mi dzika przyroda, kawał jakiegoś krzaka
na 1 troszkę śwaitełka zabrakło ale i tak fajne klatki pokazałeś
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Bardzo udany secik. A 3 wyśmienita.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Bardzo udany set jak dla mnie,bardzo chętnie zobaczył bym 2 szerzej...masz może?
Niestety nie mam szerszej wersji nr 2Nawet to nie jest crop. Z tego zdjęcia dałoby się wyciągnąć ciasny portret i wydrukować na A4
W sumie to były momenty, że zastanawiałem się czy 90 tamrona nie podpiąćTak się rodzinka do mnie przyzwyczaiła po 2h siedzenia w krzakach
Dziękuję za odwiedziny i komentarze![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
Fajnie złapany na 4 !
Podobają mi się te ptaszki coraz bardziej![]()
3 faktycznie się wyróżnia. to z którejś stałoogniskowej 300-ki?
jestem "pod wrażeniem" przede mną uciekają wszystkie stworzenia, nawet mój pies, dlatego "niestety" fotografuję tylko ludzi - dlatego widząc takie fotki jestem pełen podziwu i oglądam z wielką przyjemnością nie doszukując jakiś wad, ja widzę tylko zalety pięknych fotek
puszki, słoiki i troszkę światła w ciemności
Znam te ptaki, kiedys chciałem sie z nimi zmierzyc, jednak uznałem "ze co ja bede sie rozwalał z czatownia w ogrodzie", ale chyba tej jesieni zmienie zdanie!
4 byla by swietna, gdyby było wiecej ptaszka, chociaz nie mowie, ze jest źle. 2 i 3 dobrze wyszło !![]()
Skontaktuj się z nami