Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Domyślnie Prośba o wsparcie głosowe w konkursie!

Witajcie Drodzy Nikoniarze!
    I nadszedł ten dzień, abym zwrócił się do Was z pewną ważną sprawą. Otóż wziąłem udział w konkursie filmowym o tematyce przyrodniczej. Niestety decyzji o zwycięzcy nie podejmuje Jury, lecz internauci, więc zwracam się do Was z poniższą prośbą. Chciałbym, abyście oddali po głosie na mój film o zimorodku. Jest to taki piękny niebieski ptak z mojego avatara. Cześć go widziała w galerii na zdjęciach wykonanych przez świetnych fotografików, a jakaś cześć zapewne widziała go na żywo, tym którzy go jednak nie widzieli/nie słyszeli o nim, zapraszam do obejrzenia mojego filmu zabierającego 2'47''

Ganiałem za tym ptakiem około dwóch lat. Raz chciałem go dopaść jesienią, jednak sprzęt i warunki oświetleniowe nie pozwalały, później wbrew oczekiwaniom wiosną go nie było, na kolejny okres przelotów ptasich zimorodek nie pojawił się nad ową rzeką...i tak czas leciał...leciał, aż znalazłem go Tej wiosny...spędzałem tam godziny radując się jego piskiem oraz pięknem. Oczywiście przy okazji rejestrując to wszystko na kamerze

A oto link do strony:

klik

Aby zagłosować, trzeba na zielonym pasku wejść w zakładkę "Głosowanie", wpisać swe imię oraz e-mail - zaznaczam, iż te dane nie będą wykorzystywane, jedynie służą do celu nie nabijania głosów - następnie trzeba zjechać do 3/4 strony, znaleźć kategorie - Film 13-18 i wybrać mój film - Tadeusz Baraniecki "O Niebieskiej Perle..."

Z góry dziękuje za każdy głos!
    Tadzio
    Ps. Gdybyście po przesyłali dalej ten link, powrzucali na facebook'a czy inne portale społecznościowe albo powysyłali do znajomych na gg, to byłbym wdzięczny dozgonnie!

Ps. 2 - Mam nadzieje, że nie tylko oddacie głos na mój filmik, ale również, że Wam się spodoba Aby go obejrzeć, trzeba wejść w odpowiednia kategorie na stronie głównej!

Domyślnie

Toż to ptasi erotyk jest
    Fajnie, że dodałeś tekst:
    "Ps. 2 - Mam nadzieje, że nie tylko oddacie głos na mój filmik, ale również, że Wam się spodoba ..."
    Przy ogólnym nachalnym wołaniu o głosy we wszelkich konkursach i moim ogólnym uczuleniu na takie zachowanie, Ty zachowałeś się ładnie, przez co z przyjemnością zajrzałam do linka. Nie zawiodłam się - uwielbiam przyrodnicze filmiki, a ptasiory szczególnie ciekawe są... więc jeśli tylko konkurencja okaże się słabsza, masz głosik... tymczasem wracam do oglądania Twojej konkurencji

Edit.
    Dlaczego niebieska perła?
    Szkoda, że taki krótki ten filmik Poleciał zasłużony... Powodzenia!
    Ostatnio edytowane przez credka ; 13-09-2011 o 16:31

Domyślnie

Z bardzo prostego powodu...ptak jest niebieski, jest to istny ptasi klejnot, w mojej okolicy nie żyją ani kraski ani żołny, więc zimek jest number one - po prostu jest - Niebieską Perłą

To miło mi, że się podoba!

Domyślnie

Tadziu.
    Piękny film.
    Należą się wielkie brawa.
    Gratuluję zapału, zamiłowania i cierpliwości.

Domyślnie

Oddalem swoj glosik i zycze szczescia.

Domyślnie

Bardzo ladny filmik, glos oddany, powodzenia trzymam kciuki
    Canon

Domyślnie

Świetny film, bardzo mi się podoba. Głos oddany mimo tego że nie lubię głosowań tego typu. Ale tym razem wyjątkowo, za włożony wysiłek w jego powstanie. Gratuluję i życzę zwycięstwa w konkursie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zen Zobacz posta
    Głos oddany mimo tego że nie lubię głosowań tego typu. Ale tym razem wyjątkowo, za włożony wysiłek w jego powstanie. Gratuluję i życzę zwycięstwa w konkursie.
    Ja też nie, ale warunki konkursu były nadzwyczaj zachęcające
    Bardzo wszystkim dziękuje za oddane głosy, jak i za to, że Wam się podoba!

Credka
    - regulamin ograniczał film do 3min!

Jeśli ktoś chciałby inne moje krótkie video-clipy obaczyć, to zapraszam -> http://www.youtube.com/user/MrTadeusz1010?feature=mhee
    Ostatnio edytowane przez TMB ; 13-09-2011 o 19:22

Domyślnie

Jakas kiszka z tym jest:

Komunikat o wystąpieniu błędów
    188.221.229.137 was already used
    [email protected] was already used
    out of the body
    OM10+S28-70

Domyślnie

....jak to mówią, najtrudniejsze zagadki rozwiązuje się najprostszym rozwiązaniem - może po prostu ktoś o identycznym nazwisko (mailu) już głosował...?

Napisze do organizatorów.

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów