Close

Pokaż wyniki od 1 do 4 z 4

Wątek: Edyta

Domyślnie Edyta

Witam,
    Przedstawiam kilka klatek z ostatniej sierpniowej sesji z początkującą modelką Edytą
    Prosze o opinie

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    Pozdrawiam,
    Damian

Domyślnie

Pod żadnym pozorem nie bierz mojej opinii jako oceny merytorycznej ale mam wrażenie, że dziewczyna na kilku ujęciach wyszła jak by miała 20kg więcej. Sam nie wiem czy to wynik ubioru czy niefortunnych kadrów. Poza tym obróbka bardzo fajna troszkę podobna do stylu Remiksona
    Σ Art 20mm 1.4, Σ Art 35mm 1.4, Σ Art 85 1.4, T 70-200mm 2.8 G2 zakurzony D600

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fear Zobacz posta
    Pod żadnym pozorem nie bierz mojej opinii jako oceny merytorycznej ale mam wrażenie, że dziewczyna na kilku ujęciach wyszła jak by miała 20kg więcej. Sam nie wiem czy to wynik ubioru czy niefortunnych kadrów. Poza tym obróbka bardzo fajna troszkę podobna do stylu Remiksona
    Nie mam zielonego pojęcia czemu tak się stało, może coś nie tak z sukienką...
    Ostatnio edytowane przez fotodemon ; 23-09-2011 o 00:00
    Pozdrawiam,
    Damian

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotodemon Zobacz posta
    Nie mam zielonego pojęcia czemu tak się stało, może coś nie tak z sukienką...
    Jak najbardziej nie tak z sukienką. Każda sukienka z paskiem pod piersiami dorzuca kilkanaście kilogramów, a czasem wręcz ósmy miesiąc ciąży.

Uprawnienia umieszczania postów