Szukaj
jak dla mnie światło zbyt płaskie
Calkiem niezly aparat, takie sobie szkła, marne umiejętności i niewiele czasu...
swietny pinupdziewczyna naprawde psuje do tej roli a i osiwetlenie pecyficzne, idelanie pasujace do tego typu zdjec. Momentami moze troche za jasno (brak konturów) ale generalnie mocno na plus
![]()
Pin up fajny, też lubięale znów za jasno.
1. zestawione zdjęcia są zbyt do siebie podobne, przy czym pierwsze zdecydowanie lepsze od drugiego. (Na drugim za bardzo widać białka i torebka za bardzo przesłania sylwetkę). Miny troszkę niepewne- ni to uśmiech, ni powaga.
2. Nie do końca korzystna poza, ręce wyszły troszeczkę masywnie.
3. Jak dla mnie najlepsza i piękny uśmiech
4. Znów niepewna mina.
modelka, stylistka, makijażystka
www.jamarika.maxmodels.pl
o kojarzę z maxmodels![]()
"Ludzkie nieszczęścia są jak znaleziona fotografia - obojętna dla wszystkich, z wyjątkiem właściciela."
Nikon D300,T70-200/2.8,N60/2.8
Nie moja bajka. Kontrasty bardzo mocne. Światła na moje oko przesadzone. Najlepsza pod względem światła jest czwórka. Na 1L oddałeś moim zdaniem układ oczu, ust, twarzy, który pasuje do tego stylu. Coś mi nie leży w obróbce cały czas. Czy to nasycenia, czy brak jakiejś tekstury lub ostatecznego wykończenia? Sam nie wiem. Tu jednak jasne tło bardziej do mnie gada. Zaryzykowałbym również całkiem kolorowe tło. Nawet lekko wzorzyste w stylu tapety. Także wnętrze pokoju z plakatami na ścianie mi się kojarzy z tą scenką. Ale to nie moja bajka, więc to takie luźne losowe uwagi przypadkowego przechodnia.
jak dla mnie płasko i blado. Mozna bylo jakos podkreslic rudy kolor wlosów, to zawsze swietnie wyglada. A tu jest blado, wlosy jakby wyprane z kolorów, nie podoba mi się tak potraktowane obrobką![]()
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
O, moja kumpela z klasy
Co do zdjęć, to w zasadzie zgadzam się z Remikiem. Tylko na 4 Ania wygląda jak człowiek, na pozostałych przypomina raczej manekina (choć kunsztownie wykonanego).
Skontaktuj się z nami