Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Świat Nemo 2

Domyślnie Świat Nemo 2

Uploaded with ImageShack.us

Domyślnie

Brakło szerokości W tej formie przytłacza, nie ogląda się tego z przyjemnością...
    NIKON

Domyślnie

Za ciasny kadr, poza tym przepał na budynku.

Domyślnie

Ciasno jak na pokazanie całości, ale budynek ma potencjał na ciekawe dwukolorowe (biało-niebieskie) kadry i zabawę w szukanie ciekawych układów kształtów.

Domyślnie

wygląda jak hełm "Vadera"
    Mężczyźni rozwijają się do 5 roku życia, a później TYLKO rosną..

Domyślnie

O Valencia, jak miło. Obudziłeś we mnie wspomnienia.

Koledzy o kadrowaniu, to ja może poruszę inny temat.

Jeśli nadal przebywasz w tych okolicach, spróbuj podejść do tego tematu o innej porze dnia. To miejsce wspaniale prezentuje się np. po zachodzie słońca. Odbicia w tafli wody tworzą ogromne możliwość szukania niezwykłych kadrów.

Albo poranne światło jest niezwykle piękne - i pozwoliłoby wydobyć Ci niezwykła atmosferę tego miejsca

Przy tych zdjęciach wybrałeś porę dnia w której naprawdę trudno jest stworzyć coś interesującego. Szczególnie w Hiszpanii gdzie słońce nie zna litości dla fotografa.

J.S.

Domyślnie

Za przedmówcami zbyt wąsko i plamka na budynku drażni Budowla sama w sobie robi wrażenie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mosquito Zobacz posta
    O Valencia, jak miło. Obudziłeś we mnie wspomnienia.

Koledzy o kadrowaniu, to ja może poruszę inny temat.

Jeśli nadal przebywasz w tych okolicach, spróbuj podejść do tego tematu o innej porze dnia. To miejsce wspaniale prezentuje się np. po zachodzie słońca. Odbicia w tafli wody tworzą ogromne możliwość szukania niezwykłych kadrów.

Albo poranne światło jest niezwykle piękne - i pozwoliłoby wydobyć Ci niezwykła atmosferę tego miejsca

Przy tych zdjęciach wybrałeś porę dnia w której naprawdę trudno jest stworzyć coś interesującego. Szczególnie w Hiszpanii gdzie słońce nie zna litości dla fotografa.

J.S.
    Dokładnie tak.
    Zawsze będę wspominać to miejsce jako jedno z najlepszych do robienia zdjęć architektury.

City of silent and art w Walencji to miejsce o ogromnym potencjale, jak masz czas to wykorzystuj go na maxa !

Uprawnienia umieszczania postów