Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez skoia Zobacz posta
    bardzo dziękuję ! zastanawiałam się nad 2. w bw, w końcu zostawiłam kolor, bo jednak dość istotny dla klimatu zdjęcia, ale może jeszcze się o to bw pokuszę...
    Nie rób tego ! Te zdjęcia po prostu żyją i oddychają kolorem ! Zabierzesz im cały boski klimat który udało Ci się stworzyć. Szkoda trochę kadru na 2 - poza tym rewelacja !
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Jedynka prześliczna! magiczna! no cudo! Ktoś napisał "więcej góry", a jak dla mnie, tak jak jest, jest w sam raz. Góra jest nieistotna przy takim dole No i ta Calineczka- sama słodycz masz talent.
    modelka, stylistka, makijażystka
    www.jamarika.maxmodels.pl

Domyślnie

bardzo przyjemne
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Rozmowny Awatar km79
    Miasto
    Bilgoraj - Burton on Trent

Domyślnie

jedynka super
    D600 +N35 +N50 +N70-210
    D810 +S24
    fr

Domyślnie

Świetne jako całość, genialne miejsce i kolory. Mała modelka idealna do tych zdjęć..

Domyślnie

"Dyniowa księżniczka" - bardzo się podoba. Gratulacje. Oczywiście całość trzyma wspaniała modelinka z szałową dziarą bo reszta, ot - tylko dynie.
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    "Dyniowa księżniczka" - bardzo się podoba. Gratulacje. Oczywiście całość trzyma wspaniała modelinka z szałową dziarą bo reszta, ot - tylko dynie.
    hehehe - co prawda to prawda

bardzo wszystkim dziękuję za odwiedziny i komentarze!

Domyślnie

pierwsze niesamowite

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów