Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Agnieszka

Domyślnie Agnieszka

Witam specy ! Moja pierwsza fotka taka portretowa jeśli tak ją można nazwać. Po przeglądaniu forum domyślam się że cięcie ręki jest ble w moim wykonaniu. Ale podpowiedzcie co nieco, oceńcie fachowym okiem co by należało poprawić na co zwrócić uwagę. Czy obróbka skóry może być bo robiłem to po raz pierwszy. Fotka stara znaleziona na dysku
    1.

Domyślnie

Fachowego oka jeszcze nie mam , ale płaszczyk na mój gust zbyt jasny. Aż wali po oczach i ciężko skupić wzrok na twarzy.

Domyślnie

Ok, dzięki co prawda przepału nie było ale może racja i za jasny przyjmuje uwagę i postaram się coś z tym zrobić

Domyślnie

No nic liczyłem na więcej opinii ale dzięki przynajmniej za ilość odwiedzin hehe

Domyślnie

Nie jest to fotografia wysokich lotów, obróbka też nie pomaga. Płaszcz za bardzo "świeci", oczy przedobrzone, zbyt agresywnie. Modelka ma jakiś dziwny grymas i nie wiem czy to wina obróbki czy co (dolna warga). Pierwsze kroki postawione, powodzenia przy kolejnych! Pozdrawiam!

Domyślnie

Ok przyjmuje do wiadomości, warga przygryziona widzę. Mam nad czym pracować Dzięki.

Domyślnie

Mimika modelki nie jest zbyt przekonująca, dziwnie nienaturalnie wyszło, w kadrze z tą uniesioną ręką nie jest najlepiej, wydaje się strasznie ciasno, tonacja pasuje do stylizacji ubioru modelki.

Domyślnie

podbródek lekko do przodu i w dół, albo może głowa lekko w górę ale tułów lekko pochylić. Policzek wyszedłby korzystniej, bo pani cofneła lekko głowę...

Domyślnie

Super dzięki teraz będę już o kilka rad do przodu i będę starał się więcej widzieć!

Domyślnie

jedyna wada to troszkę ta mimika i poza modelki nie widać naturalności ale ogólnie technicznie zdjęcie może być
    płaszczyk mi nie przeszkadza

Uprawnienia umieszczania postów