Szukaj
fajne
tylko na 5 wg mnie trochę za dużo lewej strony..
zresztą noworodki(niemowlaki) zawsze fajne są![]()
Taki tam byle jaki amator fotografii ?
Stowarzyszenie dla pacjentów z chorobami kardiologicznymi - Serce na Banacha
mi sie podobaja 1 i 3 ,
na dwojce nie lezy mi kompletnie nienaturalnosc pozcji malenstwa ( o ile w kadrze nr 1 to nie przeszkadza ) , upchane na sile
trojka , ciecie na nie
Nawet nie zaglądając do Twoich tematów wiem że będą dzieci włożone w cośtam z założonym czymśtam. Jedziesz na jednym pomyśle, co w sumie zarzutem nie jest bo rozumiem że to się sprzedaje, ale ja jakoś nie lubię tej konwencji. Poza tym słodycze w dużych ilościach szybko się przejadają. Natomiast zaskoczyłaś mnie zdjęciem 5, bardzo mi się podoba. Fajnie widzieć że nie tylko klepiesz ciągle tą samą sztampę ale znajdujesz jeszcze ochotę żeby pobawić się fotografią.
Piątka to ujęcie stare jak świat, ale za to jakie jare![]()
Miód malina!
Hmmm, to bardzo ciekawe co piszesz ponieważ to dopiero moja druga sesja noworodkowa( z czego pierwsza zamieszczona no forum) a Ty już rozpoznajesz że beda dzieci włożone w cośtam z czymś tam...dziwne to.
Ponadto pierwsze pytanie jakie otrzymałam od mamy dziewczynki to to czy mam opaski, jakies czapki więc znaczy że tego się oczekuje. Nie znaczy to że takie zdjęcia robie swojemu dziecku, tych niestety bądz stety nie pokazuję publicznie. Mogę być tak kreatywna jak Ty, wkleić gdzieniegdzie tygrysa na zdjęciu ale czy ktoś to kupi skoro oczekuje czegoś innego? Pewnie kupi ale będą to nieliczni. Ja przede wszystkim pragnę zrobić radośc ze zdjęć rodzicom dziecka a nie sobie.
Pozdrawiam!
Zdjęcia bardzo podobne do innego fotografa (nie pamiętam teraz nazwiska). Może pank to pomylił?
Dla mnie bardzo ładne zdjęcia. Czysto, fajna obróbka i najważniejsze że się podoba.
D700/D300s/D50
Skontaktuj się z nami