Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Tola noworodek

Domyślnie Tola noworodek

Niestety nie udało sie jej uśpić, była trochę za duża( ponad 3 tygodnie) a jak wiadomo w tym wieku noworodki są juz wtedy prawie niemowletami a to zupełnie co innego
    Wszystkie komentarze jak zawsze bardzo mile widziane

Domyślnie

fajne

tylko na 5 wg mnie trochę za dużo lewej strony..

zresztą noworodki(niemowlaki) zawsze fajne są

Domyślnie

mi sie podobaja 1 i 3 ,
    na dwojce nie lezy mi kompletnie nienaturalnosc pozcji malenstwa ( o ile w kadrze nr 1 to nie przeszkadza ) , upchane na sile
    trojka , ciecie na nie

Domyślnie

Nawet nie zaglądając do Twoich tematów wiem że będą dzieci włożone w cośtam z założonym czymśtam. Jedziesz na jednym pomyśle, co w sumie zarzutem nie jest bo rozumiem że to się sprzedaje, ale ja jakoś nie lubię tej konwencji. Poza tym słodycze w dużych ilościach szybko się przejadają. Natomiast zaskoczyłaś mnie zdjęciem 5, bardzo mi się podoba. Fajnie widzieć że nie tylko klepiesz ciągle tą samą sztampę ale znajdujesz jeszcze ochotę żeby pobawić się fotografią.

Domyślnie

1 i 5 chcialem napisac

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

Piątka to ujęcie stare jak świat, ale za to jakie jare
    Miód malina!

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    . Natomiast zaskoczyłaś mnie zdjęciem 5, bardzo mi się podoba. Fajnie widzieć że nie tylko klepiesz ciągle tą samą sztampę ale znajdujesz jeszcze ochotę żeby pobawić się fotografią.
    nr 5 to znany i często fotografowany motyw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pank Zobacz posta
    Nawet nie zaglądając do Twoich tematów wiem że będą dzieci włożone w cośtam z założonym czymśtam.
    Hmmm, to bardzo ciekawe co piszesz ponieważ to dopiero moja druga sesja noworodkowa( z czego pierwsza zamieszczona no forum) a Ty już rozpoznajesz że beda dzieci włożone w cośtam z czymś tam...dziwne to.
    Ponadto pierwsze pytanie jakie otrzymałam od mamy dziewczynki to to czy mam opaski, jakies czapki więc znaczy że tego się oczekuje. Nie znaczy to że takie zdjęcia robie swojemu dziecku, tych niestety bądz stety nie pokazuję publicznie. Mogę być tak kreatywna jak Ty, wkleić gdzieniegdzie tygrysa na zdjęciu ale czy ktoś to kupi skoro oczekuje czegoś innego? Pewnie kupi ale będą to nieliczni. Ja przede wszystkim pragnę zrobić radośc ze zdjęć rodzicom dziecka a nie sobie.
    Pozdrawiam!

Rycerz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Karolina Żuk Zobacz posta
    Mogę być tak kreatywna jak Ty, wkleić gdzieniegdzie tygrysa na zdjęciu ale czy ktoś to kupi skoro oczekuje czegoś innego?

Domyślnie

Zdjęcia bardzo podobne do innego fotografa (nie pamiętam teraz nazwiska). Może pank to pomylił?
    Dla mnie bardzo ładne zdjęcia. Czysto, fajna obróbka i najważniejsze że się podoba.
    D700/D300s/D50

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów