Szukaj
po raz kolejny okazuje się, że dobry kit nie jest zły
Że tak głupio zapytam to wschód czy zachód słońca ? Fajne światło złapałeś.
gdybyś zrobił selekcje i niektóre prace troszeczkę dopieścił (dopracował szczegóły) to mz. znalazłbym u Ciebie kilka bdb zdjęć a tak wrzuciłeś je tak jak z worka, jakby nie wierząc że są tutaj dobre foty, stawiając na ilość a nie na jakość - szkoda![]()
ps. piszesz ze nie ma rewelacji a ja twierdzę ze byłoby kilka swietnych fot ( po poprawkach )
Dziękuję za komentarze.
To oczywiście wschód. Na szczycie byłem zaraz po zachodzie słońca i jeszcze długo nie było tam mgieł, dopiero ok. 02:00 zaczęło się coś dziać
W takim razie wygląda na to, że jeszcze brakuję mi sporo doświadczenia, bo na prawdę nie widzę nic, co można było by "dopieścić"Nad każdym zdjęciem spędziłem chwilę czasu i starałem się, żeby wyglądały jak najlepiej. A wrzuciłem ich dużo, bo nie mogłem się zdecydować, które są najlepsze
![]()
Rzeczywiscie , jest kilka fantastycznych zdjęc ale do małej poprawki ,ale secik OK.
D700 i kilka szkiełek
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
jak dla mnie 8-ka...reszta do poprawki...
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
8 na pewno. szkoda ze nie masz jeszce jednej obok klatki to ciekaw panoramka by wyszla.
Skontaktuj się z nami