Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Trzy Korony

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Trzy Korony

Witam.
    Poniżej kilka zdjęć zrobionych z Trzech Koron. Rewelacji nie ma, ale dysponowałem tylko 18-55
    Pozdrawiam.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Domyślnie

Trochę za dużo zdjęć, żeby zatrzymać się przy każdym i skomentować. Najbardziej podobają mi się: 3, 6, 8, 10

Domyślnie

po raz kolejny okazuje się, że dobry kit nie jest zły

Domyślnie

Że tak głupio zapytam to wschód czy zachód słońca ? Fajne światło złapałeś.

Domyślnie

gdybyś zrobił selekcje i niektóre prace troszeczkę dopieścił (dopracował szczegóły) to mz. znalazłbym u Ciebie kilka bdb zdjęć a tak wrzuciłeś je tak jak z worka, jakby nie wierząc że są tutaj dobre foty, stawiając na ilość a nie na jakość - szkoda

ps. piszesz ze nie ma rewelacji a ja twierdzę ze byłoby kilka swietnych fot ( po poprawkach )

Domyślnie

Dziękuję za komentarze.
    Cytat Zamieszczone przez CrommCruaich Zobacz posta
    Że tak głupio zapytam to wschód czy zachód słońca ? Fajne światło złapałeś.
    To oczywiście wschód. Na szczycie byłem zaraz po zachodzie słońca i jeszcze długo nie było tam mgieł, dopiero ok. 02:00 zaczęło się coś dziać

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    gdybyś zrobił selekcje i niektóre prace troszeczkę dopieścił (dopracował szczegóły) to mz. znalazłbym u Ciebie kilka bdb zdjęć a tak wrzuciłeś je tak jak z worka, jakby nie wierząc że są tutaj dobre foty, stawiając na ilość a nie na jakość - szkoda

ps. piszesz ze nie ma rewelacji a ja twierdzę ze byłoby kilka swietnych fot ( po poprawkach )
    W takim razie wygląda na to, że jeszcze brakuję mi sporo doświadczenia, bo na prawdę nie widzę nic, co można było by "dopieścić" Nad każdym zdjęciem spędziłem chwilę czasu i starałem się, żeby wyglądały jak najlepiej. A wrzuciłem ich dużo, bo nie mogłem się zdecydować, które są najlepsze

Domyślnie

Rzeczywiscie , jest kilka fantastycznych zdjęc ale do małej poprawki ,ale secik OK.
    D700 i kilka szkiełek
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

jak dla mnie 8-ka...reszta do poprawki...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

8 na pewno. szkoda ze nie masz jeszce jednej obok klatki to ciekaw panoramka by wyszla.

Domyślnie

Łada seria i tak od 6 w górę .Pozdrawiam

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów