Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Domyślnie

od dzis jest juz oficjalnie dostepny, jest takze trial - mozna samemu obejrzec co i jak

Domyślnie

Taaa ale do NX2 jeszcze nic nie ma...

Domyślnie

poki Nikon czegos nie zdecyduje to na razie nie bedzie

Does Color Efex Pro 4 work in Capture NX 2?

The Capture NX 2 software from Nikon does not support Nik Software's new Color Efex Pro 4 plug-in. Color Efex Pro 4 is built on an entirely new and powerful framework and thus requires certain functions of the plug-in architecture of the host application that are not currently present in Captures NX 2.

If you are a current Color Efex Pro 3.0 customer, you can of course continue to enjoy the benefits of that software with Capture NX 2.

Regarding plans to make the two products work together, the effort to update Color Efex Pro 4 to function within Capture NX 2 relies on Nikon's future plans and development for their photo editing software. Nik Software is not privy to those plans. To reach Nikon USA about this matter, please visit their website at: www.nikonusa.com.

Domyślnie

To 30dniowy trail czy jaki? Bo ściągnałem, ale jak jakiś krótki to poczekam na konkretny materiał z jakiejś sesji do obróbki

Domyślnie

15 dniowy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    Ok, super - czekam w takim razie
    a tego podf ze strony widziałeś.. .

Póki co zostaję przy 3.0...
    A7mk2 Zeiss 24-70/4 Sony G 70-200/4 v35/1.4,v50/1.1 FM2 Z50/1.4

Domyślnie

Jest na sali ktoś to ma może przypadkiem zainstalowany jednocześnie CEP3 i CEP4?
    Kupiłem właśnie CEP4, jakiś czas temu używałem wersji 3 i coś mi nie pasuje... te same "crossy" mają inną kolorystykę w wersji 3 i 4. WTF? :-/

Domyślnie

no ja mam, ale cep3 pod NX a cep4 pod Win

i troche tego typu drobnych zmian jest

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów