Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Free upgrade do CEP 3 ;-)

Witajcie

Czy już ktoś z Was skorzystał z tej super oferty... Jestem ciekaw co nowego jest w tej wersji w stosunku do CEP 3. Z drugiej strony to lekkie przegięcie. Forować nowych " zakupowiczów" niż tych ze stażem...

http://www.niksoftware.com/store/en/...nt=iBTNupgrade

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez step.tom Zobacz posta
    Witajcie

Czy już ktoś z Was skorzystał z tej super oferty... Jestem ciekaw co nowego jest w tej wersji w stosunku do CEP 3. Z drugiej strony to lekkie przegięcie. Forować nowych " zakupowiczów" niż tych ze stażem...

http://www.niksoftware.com/store/en/...nt=iBTNupgrade
    dość częsta praktyka w przypadku producentów oprogramowania - na moment przed wydaniem nowej wersji często kupujący poprzednią są uprawnieni do darmowego upgrade, aby nie było narzekania - a mogłem dzień, tydzień, etc. poczekać i miałbym wersję x+1 zamiast x
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Hmm. Cóż my "malutcy"... Poczekam na opinie. Upgrade z naszego/mojego poziomu to kolejne 100 Euro. Tylko czy warto ??? Poczekamy zobaczymy

Domyślnie

Z mojego poziomu to 74 EURasy. Też poczekam na opinie bo się mocno przyzwyczaiłem do 3.0. A ciekawe kiedy wypuszczą NX3, bo może w hurcie to taniej.

Domyślnie

tu macie dokladnie rozpisanego co jest nowego, co do najmniejszego detalu - zarowno poszczegolne filtry jak i caly interfejs oprogramowania - zmian jest dosc sporo

http://www.niksoftware.com/colorefexpro/en/index.php?

kwestia dlaczego kupujacy teraz (Ci ktorzy kupia efexa od momentu ogloszenia czworki do momentu jego ukazania sie) maja free upgrade - bo skoro softu jeszcze nie ma, to nikt by teraz efexa nie kupowal, do momentu az by sie czworka nie ukazala - wiec to jest zupelnie normalna polityka - skoro juz oglosilismy czworke a jej jeszcze nie ma to nawet jak kupicie dzis trojke to bedzie tak jakbyscie od razu kupili czworke

a upgrade normalny jest platny - i w tym tez nie ma nic dziwnego

nota bene warto sie zarejestrowac na webinar z prezentacja nika 4-rki, ogladalem juz ich kilka i zawsze na kazdym webinar podaja promo code, ktory uprawnia do znizki na dany produkt w sklepie i to dosc sporej - jak kupowalem nik complete to na podstawie tego
    promo code mialem 100 dolcow znizki

no i jestem po prezentacji (w postaci webinar) nowego pakietu, powiem w skroce tak - jak ktos uzywa trojki - to z czworki bedzie bardziej niz zadowolony

po prezentacji daja 15% kod na rabat w sklepie
    Ostatnio edytowane przez Jacek S ; 27-09-2011 o 00:50

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu Zobacz posta
    no i jestem po prezentacji (w postaci webinar) nowego pakietu, powiem w skroce tak - jak ktos uzywa trojki - to z czworki bedzie bardziej niz zadowolony

po prezentacji daja 15% kod na rabat w sklepie
    No to dobrze. Mam termin 22.09. Czekam więc z zainteresowaniem.

Domyślnie

no to 15 min temu dostalem maila z kluczem i linkiem do downloadu efexa 4

Domyślnie

Może ktoś opisać zmiany tak normalnie, nie z suchej informacji jak na stronce? Co się poprawiło, co lepiej działa niż wcześniej, czy te nowe funkcje użyteczne?

Domyślnie

Powiem Ci za tydzien jak sie pobawie.

Z tego co widze po krotkim kilkuminutowym pobieganiu po opcja itd. to jesli ktos uzywa trojki, to z czworki - biorac pod uwage tylko interfejs programu - czyli wygodne aplikowanie kilku efektow, dowolna zmiana ich kolejnosci, zabawy kryciem, historia i poglad zmian, mozliwosc zapisywania zestawu efektow jako "gotowej receptury", ich eksportu/importu itd. - bedzie imho zadowolony. Pracuje sie szybciej, wygodniej - mniej klikania i biegania miedzy efex a PS (bo czesc roboty z warstawami mozna ogarnac wewnatrz efexa, podobnie uzycie kilku efektow naraz).

Generalnie jak ktos zna i uzywa trojki i dokladnie poczyta strone Nik Software gdzie sa wszystkie zmiany opisane, nie bedzie mial problemu z ogarnieciem sie co nowego - w sensie interfejsu.

Natomiast jakie sa nowe filtry, co dokladnie zmienilo sie w starych, to bede mogl powiedziec, jak znajde czasu troche na obrobke materialu, ktory lezy i czeka Natomiast widze ze kilka znanych mi starych posiada dodatkowe opcje umozliwiajace ich dokladniejsze tweakowanie i czesciowo zmieniajace/modyfikujace ich dotychczasowe zachowanie (np. pro contrast).
    Ostatnio edytowane przez kichu ; 26-09-2011 o 23:04

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów