Głęęęboka szuflada
Modella: Alicja Błachowicz
Szukaj
Głęęęboka szuflada
Modella: Alicja Błachowicz
ładnie
i BW ładne
i modelka ładna
Alicja zawsze ładnie wychodzico do zdjęcia, wszystko byłoby super gdyby nie ta wstążeczka uciekająca poza kadr.
modelka, stylistka, makijażystka
www.jamarika.maxmodels.pl
To zdjęcie jeszcze mchem nie obrosło?
Tu niestety jest kilka mankamentów - szyja i wstążeczka. Kadr też nie powala z tym pochyleniem modelki. Dziwne przejście detalicznych dolnych powiek w gładź. Ale kobieta jest ładna to i zdjęcie zyskuje.
proponuje zeby wstawiac nr telefonu do fotografowanych modelek + ewentualnie stan cywilny![]()
Nokia 3310 + monitor 16"
@mOSAd: Ano jeszcze nie obrosłoFakt, jak tak patrzę to szyja może trochę masywnie wyszła
A tak naprawdę to nie wiem co Wam z tą wstążeczką ne pasuje
![]()
a mi sie bardzo podoba.Kadr swietnie gra z ustami i oczami choc kolczyk na lewym uchu odciaga uwage ale to szczegol.BW super jak i cala reszta.Przyciaga uwage.Ma cos w sobie !!!Juz lubie ten kwadrat
Akurat nie to miałem na myśli, że masywnie szyja wyszła (choć to też słuszna uwaga), co faktura twarzy i szyi to dwie różne bajki. Nie lubię tego efektu i o to mi głównie chodziło. Twarz porcelanka, a szyja... au naturel. Preferuję jednolitą konwencję świetlną, makijażową i obróbkową. A co do wstążeczki, to można spróbować w edytorze ją obciąć i sprawdzić efekt.A dlaczego nie leży? Bo siedzi w mocnym punkcie, przyciąga wzrok i kieruje poza kadr. Brutalnie się kończąc. Właściwie wstążeczki zwracają tu większą uwagę, niż oczy nawet.
Ostatnio edytowane przez mOSAd ; 07-09-2011 o 22:25
@mOSAd: Hmm może to efekt tego, że zdjęcie jest małego rozmiaru. Nie bluruje nigdy całej twarzy, jedyne do czego się uciekam to wystempelkowanie jakiś modelkowych 'niespodzianek'Różnica w skórze to pewnie efekt światła no i wiadomo, że na szyi więcej naturalnych linii niż na buzi. W końcu toć to nie glamour okładkowy
Będę bronić tej pracy jak lew, bo mnie się akurat niezmiernie podobaAle oczywiście doceniam i biorę pod uwagę każdą krytykę
![]()
Broń, broń. Możesz bronić nawet jak lwica młode.![]()
Zdjęcie mi się podoba. Wiele zdjęć mi się podoba (mimo przeszkadzających detali). Inaczej bym w ogóle zdjęć nie oglądał - bo po cóż? Ale gdyby nie było zastrzeżeń, to foto by wygrywało w każdym konkursie i byłoby uznane na całym świecie. Jeszcze na to troszeczkę za wcześnie jednak, moim skromnym zdaniem. Podobać się - tak. Być idealne - niekoniecznie. Czy można było je wykonać lepiej? Być może. Czy wykonałaś na wysokim poziomie? Zdecydowanie.
Skontaktuj się z nami