Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 24 z 24

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez locos Zobacz posta
    Hadwao dzieki za wpis. Powiedz mi, czy ta przestroga przed tymi dzielnicami wynika z konkretnego zdarzenia (niemiłego dla ciebie czy twoich znajomych) czy po prostu tak z opowieści dziwnych treści ? Pytam, bo jak widac 4 posty wczesniej wladca odradza przebywania w pewnym obszarze, a ktos sobie chwalil ....
    Ale ja pisałem o nieciekawym miejscu a nie o obszarze działań wojennych . Do tej knajpki można w miarę bezpiecznie dojechać od północnej strony ale od południa to już nie jest tak wesoło.
    Jest prosta zasada. Jeżeli na ulicy stoi coraz więcej samochodów stojących zderzak przy zderzaku to nie jest to oznaka zamożności dzielnicy tylko domy są zamieszkane przez wiele rodzin a to oznacza, że dzielnica jest gorsza.

Tu masz przykład nie z filmu a z życia.
    W spokojnej miejscowości w Illinois w ubiegłym roku jakiś szaleniec z bronią niedaleko szkoły zaczął strzelać.
    Byłem od tego dość blisko
    Nie widać tego na zdjęciu ale było kilkanaście samochodów policji.

Poniżej kilka zdjęć z miejsc w których najprawdopodobniej będziesz.
    1

2

3

4

5

6
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Władca Pixeli Zobacz posta
    Nie widać tego na zdjęciu ale było kilkanaście samochodów policji.
    No Policja to tam jakaś przewrażliwiona jest - w Milwaukee do kontroli drogowej zjechały trzy radiowozy... Co prawda kolega po zatrzymaniu postanowił wysiąść (nigdy tego nie rób) i wyjaśnić Pani policjant, że odpadła nam tymczasowa tablica rejestracyjna co skończyło się... wyciągniętą z kabury bronią... Potem okazało się, że Pani nie może ogarnąć naszych dokumentów bo są po Polsku i zaczęły się zjeżdżać radiowozy - wesoło było

W ogóle to chyba tam sporo policji jest bo w 5 minut po rozpoczęciu zdarzenia były już 3 radiowozy, a w Polsce to po wypadku czekasz pół godziny zanik ktoś się pofatyguje.

Domyślnie

najfajniejsze numer 5.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hadwao Zobacz posta
    No Policja to tam jakaś przewrażliwiona jest - w Milwaukee do kontroli drogowej zjechały trzy radiowozy... Co prawda kolega po zatrzymaniu postanowił wysiąść (nigdy tego nie rób) i wyjaśnić Pani policjant, że odpadła nam tymczasowa tablica rejestracyjna co skończyło się... wyciągniętą z kabury bronią... Potem okazało się, że Pani nie może ogarnąć naszych dokumentów bo są po Polsku i zaczęły się zjeżdżać radiowozy - wesoło było

W ogóle to chyba tam sporo policji jest bo w 5 minut po rozpoczęciu zdarzenia były już 3 radiowozy, a w Polsce to po wypadku czekasz pół godziny zanik ktoś się pofatyguje.
    Ze swojego pobytu w stanach wyciągnąłem jedną naukę dotyczącą policji tam. Rób co każą. To nie Polska. Jak mówię, że strzelą, to można być pewnym, że to zrobią. Tak się nie cackają.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów