Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Torba, plecak - Kata T-214

Rewelacyjny plecak, torba?
    Niesamowita wygoda, pojemny i praktyczny.

moim zdaniem wszystkie inne tego typu wynalazki sie chowaja przed ta konstrukcja.

przejrzyjcie to:
    http://group.zol.com.cn/4/15_37457.html

Domyślnie

Ale cena już mi się nie podoba- 444zł Za podobną kasę można kupić duży plecak Lowepro
    Pozdrawiam
    Pucha i szkła NIKON

Domyślnie

No fakt cena jest dosyc wysoka, ale ta torba jest warta swoich pieniedzy - miesci:
    d70 z 18-200, tele300, stalke 50, akcesoria(databank, filtry, baterie i takie tam)
    jest b.ergonomiczna w uzyciu, po przekreceniu z pozycji na plecach, do pozycji "na piersiach" jest b.dobry dostep do sprzetu. Poza tym mozesz na niej wesprzec dlon z aparatem - naprawde rewelacja moim zdaniem.

Domyślnie

Sam nie wiem, cena wysoka. Dwa, że się rzuca w oczy strasznie. Natomiast sam sposób chowania aparatu jest doskonały. Wiem, bo używam slingshota lowepro, który wg. mnie spokojnie wystarcza. Pozdr.

Domyślnie

Czy sie rzuca w oczy?, wyglada jak wiele plecakow na jedno ramie, jest cala czarna, bez zadnych kolorowych wstawek, nazwa w zasadzie nic nikomu nie powie, nie jest zbyt duza.

Domyślnie

Nie wiem, jak dla mnie wyglada troche kosmicznie - kształt i ta faktura na przodzie.
    D200 | N12-24 | N17-55 | N70-300 | N85 1.8 | www.filipmroczek.pl

Domyślnie

mi sie bardzo podoba ta kata t214 - torbo-plecaczek (sling). wlasnie sie rozgladam za czyms takim (np tamrac velocity 9 ).
    jedynie cena w polsce powala w nog niestety ... za wielka woda kosztuje 95 dolarow... eh
    Ostatnio edytowane przez arthx ; 15-02-2007 o 05:38
    d80+grip | 18-70DX | N50/1.8D | N70-300G | Tamrac Velocity 9
    N105/2.8+N70-300VR na etapie zbierania kasy

Domyślnie

Hmm.. odkopalem posta z racji, ze sie przymierzam.

Mam R103 i t-214 idealnie by mi uzupelnial glowny plecak. Tylko pytanie: czy N70-200 2.8 z podpietym d700+grip sie tam zmiesci? czytam na zagranicznych forach, ze owszem, ale chce wiedziec od kogos kto mial stycznosc z tym cudem.

Z gory thx z pomoc.

ps.w moim slingshot 200 rozwalil sie zamek w 2miejscach i sie zastanawiam czy gwarancja obejmuje ta przypadlosc... moze tez ktos sie z tym spotkal?
    Ostatnio edytowane przez SokoL ; 08-04-2009 o 10:03

Domyślnie

Nie wiem jak z gripem, bo nie mam takowego, ale samo D700 z sigmą 70-200/2.8 wchodzi. D700 to duża pucha, a jak się dowali gripa to już w ogóle, więc pewności nie mam. Na styk może by i weszło.
    Ostatnio edytowane przez tml ; 08-04-2009 o 11:23
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Domyślnie

ja od tygodnia mam torbę kata i jestem przeszcześliwa z tego powodu czy ten żółty bardzo się brudzi ?
    www.monikowska.pl
    blog.monikowska.pl
    Kanon fotografii to Nikon

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów