ja tam mam tylko zastrzeżenie czemu widać jak kto głosował to chyba indywidualna sprawa :/ jeżeli wpłaty i tak co łaskamnie się tutki Piotra przydały czekam na webinarium
Szukaj
Z chęcia wspomoge niewielką kwotą
Byłbym skłonny pomóc finansowo jesli projekt mnie zainteresuje.
Ciężko powiedziec
Raczej nie, brakuje mi pieniędzy
Kategorycznie nie! To na pewno oszuści...
ja tam mam tylko zastrzeżenie czemu widać jak kto głosował to chyba indywidualna sprawa :/ jeżeli wpłaty i tak co łaskamnie się tutki Piotra przydały czekam na webinarium
@darkmajin - szczerze powiedziawszy pierwszy raz na tym silniku forum robie ankiete![]()
do moda - jesli jest taka mozliwosc prosba o usuniecie informacji jak kto glosuje a pozostawienie samej liczby glosujacych![]()
Zachecam do zapisywania się na Facebooku. Strona projektu zostanie odpalona prawdopodobnie do konca tego tygodnia.
Pragnę poinformować, że Łukaszowi urodziła się w miniony weekend córeczka. Gratulujemy mu z całego serca. Łukasz poprosił o przełożenie spotkania na późniejszy termin ze względu na chwilowy brak czasu wynikający z pojawienia się nowego członka rodziny.
Pragnę też poinformować, że w terminie 22 września, o godzinie 20:00 odbędzie się webinarium z udziałem Karola Tomaszewskiego. Już niebawem więcej szczegółów.
Na najbliższym webinarium Karol Tomaszewski opowie o tym jak zaczęła się jego pasja do fotografii i jak ewoluowała przez ostatnie lata.
Zabierze nas za kulis jednej ze swoich ostatnich sesji zdjęciowych i opowie o tym jak powstawała. Na przykładzie poniższego zdjęcia pokaże jakie stosuje techniki podczas obróbki zdjęć oraz jak wygląda jego codzienny workflow.
Zapraszamy 22 września o godzinie 20:00. Od poniedziałku 19 września udostępniony zostanie link do aplikacji gdzie będziecie mogli zapisać się na webinarium.
Dodatkowe szczegóły na naszym fanpagu: http://www.facebook.com/PhotoshopTricks
Pomysł ciekawy, fanpage polubiłem, czekam na rozwój.Co do dotacji, jeżeli korzyści byłby wymierne, czemu nie. Pozdrawiam!
A jakie koszta?
Trochę tego...trochę tamtego...
samson09 - co laska
a serio mowiac, jestesmy na etapie poszukiwania sponorow do projektu. Zobaczymy co sie z tego rozwiniemysle ze lepiej na stornie od czasu do czasu zobaczyc jakas reklame, czy w czasie webinarium obejzec krociutkie video czy obrazek z reklama jesli jest taka mozliwosc
![]()
Na start, czemu nie. Jeżeli projekt osiągnie sukces, łatwiej będzie z kasą.![]()
Skontaktuj się z nami