Close

Zobacz wyniki ankiety: Co myślsz o możliwości dotacji projektu ?

Głosujących
107. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Z chęcia wspomoge niewielką kwotą

22 20,56%
  • Byłbym skłonny pomóc finansowo jesli projekt mnie zainteresuje.

67 62,62%
  • Ciężko powiedziec

8 7,48%
  • Raczej nie, brakuje mi pieniędzy

8 7,48%
  • Kategorycznie nie! To na pewno oszuści...

2 1,87%
Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 82

Domyślnie

ja tam mam tylko zastrzeżenie czemu widać jak kto głosował to chyba indywidualna sprawa :/ jeżeli wpłaty i tak co łaska mnie się tutki Piotra przydały czekam na webinarium

Domyślnie

@darkmajin - szczerze powiedziawszy pierwszy raz na tym silniku forum robie ankiete

do moda - jesli jest taka mozliwosc prosba o usuniecie informacji jak kto glosuje a pozostawienie samej liczby glosujacych

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Piotr Szmidt Zobacz posta
    do moda - jesli jest taka mozliwosc prosba o usuniecie informacji jak kto glosuje a pozostawienie samej liczby glosujacych
    Już.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

Zachecam do zapisywania się na Facebooku. Strona projektu zostanie odpalona prawdopodobnie do konca tego tygodnia.

Domyślnie

Pragnę poinformować, że Łukaszowi urodziła się w miniony weekend córeczka. Gratulujemy mu z całego serca. Łukasz poprosił o przełożenie spotkania na późniejszy termin ze względu na chwilowy brak czasu wynikający z pojawienia się nowego członka rodziny.

Pragnę też poinformować, że w terminie 22 września, o godzinie 20:00 odbędzie się webinarium z udziałem Karola Tomaszewskiego. Już niebawem więcej szczegółów.

Domyślnie

Na najbliższym webinarium Karol Tomaszewski opowie o tym jak zaczęła się jego pasja do fotografii i jak ewoluowała przez ostatnie lata.

Zabierze nas za kulis jednej ze swoich ostatnich sesji zdjęciowych i opowie o tym jak powstawała. Na przykładzie poniższego zdjęcia pokaże jakie stosuje techniki podczas obróbki zdjęć oraz jak wygląda jego codzienny workflow.

Zapraszamy 22 września o godzinie 20:00. Od poniedziałku 19 września udostępniony zostanie link do aplikacji gdzie będziecie mogli zapisać się na webinarium.

Dodatkowe szczegóły na naszym fanpagu: http://www.facebook.com/PhotoshopTricks

Domyślnie

Pomysł ciekawy, fanpage polubiłem, czekam na rozwój. Co do dotacji, jeżeli korzyści byłby wymierne, czemu nie. Pozdrawiam!

Domyślnie

A jakie koszta?
    Trochę tego...trochę tamtego...

Domyślnie

samson09 - co laska

a serio mowiac, jestesmy na etapie poszukiwania sponorow do projektu. Zobaczymy co sie z tego rozwinie mysle ze lepiej na stornie od czasu do czasu zobaczyc jakas reklame, czy w czasie webinarium obejzec krociutkie video czy obrazek z reklama jesli jest taka mozliwosc

Domyślnie

Na start, czemu nie. Jeżeli projekt osiągnie sukces, łatwiej będzie z kasą.

Strona 2 z 9 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów