Szukaj
nic
Gdyby było bardziej krzywo, byłoby dynamicznie, a tak jest tylko krzywo.![]()
Większe skosy też mam ale zazwyczaj jest na nich moja nogaBardziej mi szkoda tych pociętych rąk i butów ale za mną stała gromadka zdolnej młodzieży która to zresztą zaczęła śpiewać "All You Need Is Love"
![]()
Ostatnio edytowane przez slivus ; 23-08-2011 o 16:20
nic
facet po prawej obcięty, facet na środku wygląda jakby miał kikuta zamiast reki, ten po lewej obcięta stopa, i pocałunek jakiś taki..chyba na siłę..no nie widzi mi sie
Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G
zdjęcie może nie jest perfekcyjne ale motywik mi się podoba...może następnym razem trafisz właśnie ten lepszy ułamek sekundy...
Dlaczego glebia ostrosci po srodku zdjecia jest mniejsza niz po lewej stronie ( na budynku) ? Naprawde dobre zdjecie ale troszke przeszkadza krzywosc . Pozdro
Ja pier.. Mam wrażenie, że dywagujecie tu jak stare fotograficzne dewotki nad szczegółami typu krzywe zdjęcie czy ucięta kończyna, a nikt nie ustosunkował się do całościowej kompozycji zdjęcia, czyli młoda para na stopniach Lichenia wśród blokersów kręcących "banieczki" na tle porteru JP2. Jak dla mnie kompozycja mega odjechana, choć przez swoją absurdalność trąci sztucznością.
Ostatnio edytowane przez Kenobi ; 25-08-2011 o 22:43
D90+kit 18-105 | Nikkor 70-210 | Nikkor 50 1.8 D | SB-600 | + różne pierdółki
Skontaktuj się z nami