Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Licheń

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Włocławek

Domyślnie

Gdyby było bardziej krzywo, byłoby dynamicznie, a tak jest tylko krzywo.

Domyślnie

Większe skosy też mam ale zazwyczaj jest na nich moja noga Bardziej mi szkoda tych pociętych rąk i butów ale za mną stała gromadka zdolnej młodzieży która to zresztą zaczęła śpiewać "All You Need Is Love"
    Ostatnio edytowane przez slivus ; 23-08-2011 o 16:20
    nic

Domyślnie

facet po prawej obcięty, facet na środku wygląda jakby miał kikuta zamiast reki, ten po lewej obcięta stopa, i pocałunek jakiś taki..chyba na siłę..no nie widzi mi sie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robopod Zobacz posta
    facet po prawej obcięty, facet na środku wygląda jakby miał kikuta zamiast reki, ten po lewej obcięta stopa, i pocałunek jakiś taki..chyba na siłę..no nie widzi mi sie
    o matko jaki malkontent, na pewno zrobił byś to lepiej, poprosiłbyś faceta po prawej aby się przesunął, faceta w środku aby machnął inaczej ręką a tego po lewej byś wywalił w ogolę. A PM zamiast się całować lepiej aby strzelili focha. Wtedy było by cudnie.
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez genghiskhan Zobacz posta
    o matko jaki malkontent, na pewno zrobił byś to lepiej, poprosiłbyś faceta po prawej aby się przesunął, faceta w środku aby machnął inaczej ręką a tego po lewej byś wywalił w ogolę. A PM zamiast się całować lepiej aby strzelili focha. Wtedy było by cudnie.
    jednemu sie podoba d...w drzwiach drugiemu poobcinane kończyny, kwestia gustu, tu nikt nie pisze co by zrobił lepiej, trochę luziku panie obrażalski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez robopod Zobacz posta
    jednemu sie podoba d...w drzwiach drugiemu poobcinane kończyny, kwestia gustu, tu nikt nie pisze co by zrobił lepiej, trochę luziku panie obrażalski
    czy ja się obrażam panie wszechwiedzący?
    Z6, Z6II, 35 ART, 50Z 1.8, 85 1.4G

Domyślnie

zdjęcie może nie jest perfekcyjne ale motywik mi się podoba...może następnym razem trafisz właśnie ten lepszy ułamek sekundy...

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Dlaczego glebia ostrosci po srodku zdjecia jest mniejsza niz po lewej stronie ( na budynku) ? Naprawde dobre zdjecie ale troszke przeszkadza krzywosc . Pozdro

Oszczędny w słowach Awatar Kenobi
    Miasto
    prawie Wawcia

Domyślnie

Ja pier.. Mam wrażenie, że dywagujecie tu jak stare fotograficzne dewotki nad szczegółami typu krzywe zdjęcie czy ucięta kończyna, a nikt nie ustosunkował się do całościowej kompozycji zdjęcia, czyli młoda para na stopniach Lichenia wśród blokersów kręcących "banieczki" na tle porteru JP2. Jak dla mnie kompozycja mega odjechana, choć przez swoją absurdalność trąci sztucznością.
    Ostatnio edytowane przez Kenobi ; 25-08-2011 o 22:43
    D90+kit 18-105 | Nikkor 70-210 | Nikkor 50 1.8 D | SB-600 | + różne pierdółki

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów