Close

Zobacz wyniki ankiety: Wygrywa kula onaczona numerem:

Głosujących
129. Nie możesz głosować w tej sondzie
  • Sailor

61 47,29%
  • Andy_O

68 52,71%
Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 61

Domyślnie

Widzę to tak:

Pierwsze - w sposób dojrzały Mężczyzna stwarza Kobietę. To, Kim jest i Jaką może Być. Jeśli się powiedzie może wtedy wybrać, zdecydować. Tak naprawdę to się bawi Kobietami.

Drugie - dowcipnie potraktowane - młody siedzi na cudzie natury i nawet nie wie o tym.
    Próbuje złowić coś. Może złotą rybkę. Brakuje mu wielu zmysłów. Doświadczony księżyc z sumiastymi wąsami jest zadziwiony, co gamoń wyprawia. Taaaka Wyspa.
    x

Domyślnie

Panowie ...tu cywilizacja w gruzy się wali, a wam tylko d.... w głowie.
    Czy wolno mi napisać że się z wami pora****e ?
    każde zdjęcie można zrobić inaczej, lecz nie wiadomo czy lepiej

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Ryszard Gałgan Zobacz posta
    Panowie ...tu cywilizacja w gruzy się wali, a wam tylko d.... w głowie.
    Czy wolno mi napisać że się z wami pora****e ?
    Pora czego? ...
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

pora relaksu.... wiadomo
    każde zdjęcie można zrobić inaczej, lecz nie wiadomo czy lepiej

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

1. ciekawa praca, jeżeli ma to być nawiązanie do wyklejkanki to ok, ale skoro jest to obróbka cyfrowa, to brakuje mi przede wszystkim elementów cienia oraz głębi.
    2. tutaj widzę poważniejsze podejście do tematu, troszkę zaskakuje mnie ta noga modelki, ale jest bardzo fajnie.

Tym razem nie potrafię zgadnąć czyja jest która praca, obie są fajne, ale strzelam w...

Domyślnie

czyli mój faworyt na najwyższym podium - cieszę się i gratuluję
    bardzo wyrównana walka
    mnie osobiście ujęła prostota wycinanek, fotografia wydał mi się taka... autentyczna, o dziwo

sailor
    Gość

Domyślnie

Andrzeju gratulacje mimo iz bylem konkurentem to kibicowalem tej focie

Domyślnie

No coś takiego, trafiłem 2ke choć w pierwszym pojedynku autorstwo domyślne źle wytypowałem gratuluję Andy_O, no i mamy piękny remis po dwóch starciach ani chybi dogrywka będzie!
    Pozdrawiam Tomasz
    D-7000, D-80, F-601m, N18-105dx VR, N18-70dx, N70-300VR, SB-800, kilka sowieckich słoików

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez flyski Zobacz posta
    No coś takiego, trafiłem 2ke choć w pierwszym pojedynku autorstwo domyślne źle wytypowałem gratuluję Andy_O, no i mamy piękny remis po dwóch starciach ani chybi dogrywka będzie!
    Proponuję dogrywkę w innej konkurencji: kto pierwszy polegnie przy bytelczynie zacnego trunku.

Kiedy tylko odeśpię wczorajszą sesję (która zakończyła się o 3.00 w nocy) - napiszę co, po co i dlaczego

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Andy_O Zobacz posta
    Proponuję dogrywkę w innej konkurencji: kto pierwszy polegnie przy bytelczynie zacnego trunku.
    jestem jak nabardziej za .. Andy ... zapraszam do pyrlandii .. zimy tu cieplejsze to i trunki ladniej dojrzewaja

Strona 5 z 7 PierwszyPierwszy ... 34567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów