Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Jezioro

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mks33 Zobacz posta
    Wyobraź sobie kadr bez pomostu, no nic by sie nie działo. Uważam, że pomost powinien być, ale zdjęcie prosi się aż o inną kompozycję bo i dół i góra nudnawa. Swiatło cudo.
    nudnawa??? A coś Ty ostatnio taki znudzony co wpis to "nudno" Całe życie jest "nudne" w kółko to samo

Cytat Zamieszczone przez judith_manson Zobacz posta
    no, tez uwazam ze kadr moglby byc lepszy.
    I Ty przeciwko??? No niee
    A co do kadru wszystko wiem tylko gdy zajechałem na miejsce zastałem małe zmiany - pomost w budowie miała być w kadrze wyspa a z konieczności wyszedł pomost, bo światełka nie mogłem zmarnować. Jak dokończą budowę to go wykorzystam w jakimś kadrze, inaczej w całości... hmmm we mgle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    nudnawa??? A coś Ty ostatnio taki znudzony co wpis to "nudno" Całe życie jest "nudne" w kółko to samo

I Ty przeciwko??? No niee
    A co do kadru wszystko wiem tylko gdy zajechałem na miejsce zastałem małe zmiany - pomost w budowie miała być w kadrze wyspa a z konieczności wyszedł pomost, bo światełka nie mogłem zmarnować. Jak dokończą budowę to go wykorzystam w jakimś kadrze, inaczej w całości... hmmm we mgle
    hAHA, MIALES LEPSZE FOTKI
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Światło b.fajne."Przymaskowałbym" jasną chmurę w PG,bo trochę zwraca uwagę...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Światło b.fajne."Przymaskowałbym" jasną chmurę w PG,bo trochę zwraca uwagę...
    Popieram z PGR. Jeśli możliwe, to bym wytłumił pomost.
    Ujęcie, kadr podoba mi się. Światło prześliczne.

Całość bardzo mi się podoba.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów