Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 43

Wątek: Norwegia...

Domyślnie

Proszę przyjąć i mnie do grona gratulujących. Ta prezentacja i link do galerii ... wrażenia bezcenne!
    Nieśmiało zapytam... a co po wystawie... jeśli pod młotek to jestem chętny.
    Pentaxy dwa i trochę szkła

Domyślnie

jedynka jest świetna, co do jasności to wydaje się ze autor ma taki styl raczej jaśniej niż ciemniej
    - więc z jasnością jest dobrze.
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

Mnie najbardziej podoba się ostatnie, chyba ze względu na to, że samo miejsce wydaje się interesujące. Fajnie "czuć" przestrzeń.

Domyślnie

Piękna seria. Czy mogę zapytać -czy używasz filtra polaryzacyjnego?
    Fotoamator + Nikon D300, FujiFilm S5 Pro, Fujifilm X10 i XT-10
    Pozdrawiam. M.K.

Domyślnie

Ładna cała seria ja wybieram 2 i 5.Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MK_2 Zobacz posta
    Piękna seria. Czy mogę zapytać -czy używasz filtra polaryzacyjnego?
    Polara nie używam , za to połówkę z miękkim przejściem

Dziękuje za gratulacje i zapraszam na wystawę, na papierze w takim rozmiarze bdb wydrukowane foty robią wrażenie

Domyślnie

Co do komentarzu o zdjeciach, to juz sie tutaj udzielalem.
    Pozostaje mi tylko pogratulowac. I kurcze Janusz kiedy druga edycja wystawy w Wawie albo okolicach.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Co do komentarzu o zdjeciach, to juz sie tutaj udzielalem.
    Pozostaje mi tylko pogratulowac. I kurcze Janusz kiedy druga edycja wystawy w Wawie albo okolicach.
    zrobić wystawę to wbrew pozorom nie jest wcale prostą sprawą, trzeba znależć sponsora bo druk 40 fotografii to spory wydatek, do tego sztalugi lub antyramy, miejsce gdzie można to pokazać, ta wystawa to moje trzecie podejście do tematu, dwukrotnie w chwili kiedy przedstawiałem koszta sponsor się wycofywał - tym razem się udało, i to dwukrotnie bo drukarnia spisała się na szóstkę, na papierze i to w takim formacie jest lepiej aniżeli na monitorze

pozdrawiam

Domyślnie

No to nic tylko pogratulować z chęcią wybrałbym się żeby obejrzeć Twoje prace
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Jedynka jest "the best". czysta natura. Lekko zaburza ta mała fala w prawym dolnym rogu - ale dzięki temu detalowi nikt nie powie, że to Photo... Pozdrawiam i zazdroszczę.

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów