Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie " Last Dance " pt3. Izabela by [ Hanibal ]

Witam.

dzis chce przedstawic sesje zrobiona podczas spotkania w Dublinie z Izabela
    Iza jest miss Photo Ireland 2011

model: model: Izabela Twardowska
    MUA: Magda Milewska
    Chair Stylist: Betty Cosmetic

prezentuje zdjecia kolorowe i jedno CZB. Iza ma super piegi i osobiscie uwazam ze super wychodza w zdjeciac CZB
    jesli chcecie zobaczyc kilka bw ktore popelnilem to zapraszam do siebie na FB

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Piękna modelka, super piegi.
    Na 7 wygląda IMHO jak Weronika Rosati, no może minimalnie z bardziej okrągłą twarzą, ale podobna.
    Ogólnie sesja mi się podoba chociaż trochę denerwuje mnie już to zaniebieszczone tło, nawet czerwone cegły wpadają w niebieski, szkoda, że nie zostawiłeś na kilku kadrach bardziej naturalnej kolorystyki...

Domyślnie

zbyt cukierkowo, widziałbym to w bardziej naturalnych kolorach. modelka ok

Domyślnie

dziekuej za uwage staralem sie troche pobawic z kolorystyka.. z reguły u mnie na zdjeciach jest ona podobna.. tu ze wzgledu na prezentacje setu tylko kolorowego chcialem by bylo " na wariackich papierach "

niedługo sesja z Iza z Naas i tam bede staral sie utrzymac tonacje naturalna
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

kupuję nr 4-bardzo mi się podoba
    "Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek

Domyślnie

4 i 10 bardzo na tak. Na 4 wyciągnąłbym bardziej piegi (tzn coś jak na 10 właśnie).
    8 też ładnie.

Bardzo fotogeniczna modelka

Domyślnie

wszystko się podoba, bardzo ładna sesja.

Domyślnie

4 i 8 świetne.

Domyślnie

4,7,10 biorę bez zastanowienia Świetna modelka i dobra współpraca. TO chyba jedna z lepszych Twoich ostatnich zdjęć

Zbanowany
    Miasto
    Zambia,Ching,trzecia chata z prawej, obok hamaka białego szamana o imieniu Zyga, przy samym mrowisku

Domyślnie

7 meczka bardzo dobra

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów