Zbyt piękna, by reklamować
http://www.tvn24.pl/-1,1712093,0,1,r...wiadomosc.html
(jak było, to usuńcie)
Szukaj
Zbyt piękna, by reklamować
http://www.tvn24.pl/-1,1712093,0,1,r...wiadomosc.html
(jak było, to usuńcie)
Bo nie wolno kłamać.![]()
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
I prawidłowo.
Równie dobrze można by było dać jakiemuś małolatowi kilka dolców żeby na kompie jakąś laskę namalował. Taniej by wyszło a efekt końcowy ten sam.
Powinni do takich reklam dopisywać coś w rodzaju " efekt zastosowania produktu identyczny z realnością zdjęcia".
nic...
To zaczyna już powoli dochodzić do granic absurdu.
Niedługo na batonikach zaczną drukować biały prostokącik z informacją: "Minister zdrowia ostrzega, jeśli zeżresz takie 4 naraz to będziesz miał/a grubą dupę".
Ja rozumiem, że społeczeństwo jest coraz głupsze ale bronienie go przed samym sobą przez banowanie reklam to, moim zdaniem, przesada.
Pursue happiness with diligence
W USA powinni pisać na batonikach "masz już dupę jak garaż, po co ci większa?".
W Anglii rozwala mnie sprzedaż chipsów w małych paczkach. Niby dobrze, bo się tyle nie żre. Ale, że ta małe paczki sprzedawane są przeważnie w opakowaniach zbiorczych to juz mało kogo obchodzi.
![]()
Swieta racja, to tylko reklama, chcesz to ogladaj, nie chcesz to nie!
W zbiorczych? Jestes pewien? Moze w marketach,a le w cala reszta sklepow sprzedaje male paczki.....juz bez przesady z pieknoscia i zerowa otyloscia w kraju....
Dzis rano przed praca ogladalem TVN24 a tam w przeciagu 30 minut cztery razy przerwa na reklame a w niej leki na sraczke, wybielacze i domestosy.....cztery razy ten sam syf.....dzisus jak sie ciesze, ze nie mam polskiej telewizji i takie rzeczy ogladam tylko okazjonalnie.
Faktycznie pojechali z ta Robertsowa, ale czy to pierwszy raz. Nie rozumiem banowania reklam, zwlaszcza takich ktore nie zniesmaczaja jak reklamy srodkow na sraczke czy inne w tym stylu.....
Wole te J. Roberts podjechana PSem niz ogladac taka Sonie Bochosiewicz z twarza kaczki czy chocby Edyte Gorniak gdzie obie do niedawna byly naprawde pieknymi kobietami......
Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 29-07-2011 o 09:26
Nikon http://greg77.com/
Pomyśl także o dzieciach i reklamach dla nich. Dzieci, szczególnie te najmłodsze, treści pokazywane w reklamach biorą za szczerą prawdę. Kiedyś w którymś z państw zachodnich był wypadek gdzie dzieciaki bawiły sie bodajże w batmana skacząc z wysokości. Już pierwsze się zabiło. Reszta dopiero jak zobaczyła co się stało nie skakała. Policja jak robiła wywiad z pozostałymi malcami usłyszała, że oglądały reklamę wdzianek batmana, namówiły rodziców na ich kupno i myślały że skoro mają batmanowskie pelerynki to będą latać tak jak w reklamie. Moim zdaniem taki urząd powinien istnieć przynajmniej w odniesieniu do reklam skierowanych do najmodszych.
Ostatnio edytowane przez Anion ; 28-07-2011 o 18:51 Powód: poprawa literówki
d7000 + N17-55/2.8 + N70-300VR + N35/2 + SB900 + frotka
Rozumiem, że ustawodawcy pójdą za ciosem. Zakaz używania sztucznego oświetlenia, blend, softboxów a beauty dish'e w ogóle należy zdelegalizować. W ogóle ta Julia to trochę zbyt ładna do reklam, no a tak wyglądać w tym wieku to już praktycznie zbrodnia. Jak przytyje i wyhoduje jakieś pryszcze to może, może.
Skontaktuj się z nami