Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Nikon D90 - jaka torba????

Z racji tego ze zakupilem pozadny aparat poszukuje pozadnej torby
    jak narazie tylko body z kitem 18 - 105 mm

Naczytalem sie wiele ale dalej nie wiem jaki model wybrac?
    LowePro Nova 160,
    LowePro Nova 170,
    czy moze model 180.

Pomozcie
    pozdrawiam

Domyślnie

a może kata ? albo tamrac ?
    idź do sklepu i przymierz

p.s. pożądna torba to torba której pożądasz :P???

Domyślnie

Witam.

We wspomnianej LowePro Nova 170AW przenoszę zestaw D90, 18-105, SB900 + dodatki. Wszystko się spokojnie mieści, tylko oryginalny pokrowiec z lampy nie wchodzi. Podoba mi się to, że oprócz zamknięcia zatrzaskowego pokrywy ma jeszcze pod spodem zamek błyskawiczny mocujący klapę na głównej komorze. Oczywiście przednia kieszeń ma swój suwak. W środku sporo zamykanych rzepy lub suwaki kieszonek.

W skrócie:
    - komora główna i dwie przegródki na rzepy, w pokrywie kieszeń na suwak i dwie kieszonki na rzepy (np. na karty pamięci),
    - kieszeń przednia z trzema niezapinanymi kieszonkami,
    - klapa zamyka kieszeń główną (tu dodatkowo jest suwak) i kieszeń przednią (oczywiście z własnym suwakiem),
    - zapinana na suwak kieszeń zewnętrzna na klapie,
    - zapinana na suwak duża płaska kieszeń zewnętrzna zajmująca całą tylną ściankę torby,
    - dwie niezapinane elastyczne kieszenie boczne,
    - wygodny uchwyt, tu podoba mi się antypoślizgowy materiał wykończenia,
    - dosyć długi pasek z szerokim naramiennikiem, niestety na karabińczykach z tworzywa sztucznego.

Polecam.

Pozdrawiam.

Domyślnie

A może plecak? Polecam coś z serii Lowepro SlingShot. Posiadam model 202,super wygoda,szybki dostęp do body,masa miejsca,kieszonek,pokrowiec przeciw deszczowy.
    D90/MB-D80/35 1.8

Domyślnie

czytam i czytam a czym sie rozni seria Rezo od Nowej? Bylem na orginalnej stronie lowepro i wg specyfikacji do nikona d90 pasuje Rezo 160 badz Nowa 170 AW. tylko teraz pyt ktora lepsza???? Rafulec bylem w sklepie mierzylem i co razem ze sprzedawca i wcisnal mi rezo 140 AW jednak ona jest za mala - dzisiaj ide zrobic wymiane, tylko ktora??? pomozcie uzytkownicy

Domyślnie

zakupilem wlasnie LowePro 170 Nova jest ok, Rezo 160 - ktora tez pasuje do d90 wg polskiej strony lowepro, moze ma w srodku lepszy - milszy material, ale za to gorna klapa w 170 Nova jest bardziej praktyczniejsza - takie info dla przyszlych borykajacych sie z doborem odp torby
    pozdrawiam i dziekuje wszytskim za cenne rady
    Ostatnio edytowane przez igorrro ; 23-07-2011 o 21:01

Uprawnienia umieszczania postów