Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Spragniony bocian

Witam !
    Ostatnio pogoda nie rozpieszcza i większość czasu spędzam na poszukiwaniu nowych miejscówek czytaj przedzieraniu się przez dwu metrowe chaszcze i odpędzaniu wściekle atakujących bąków :/ Po ostatniej takiej wyprawie usiadłem nad rzeką by odzyskać oddech i trafił się taki jegomość

Domyślnie

Fajny bociek, jedynie mogłoby być trochę więcej światła.

Domyślnie

Ostatnio są duże problemy ze światłem, pogoda przeważnie jest paskudna
    Ale bociek i tak mi się podoba
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

I mnie się podoba. Spokojne, stonowane ujęcie
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Ładne jest. Zastanawiam się tylko nad balansem bieli, nie za ciepło może trochę?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FHR Zobacz posta
    Ładne jest. Zastanawiam się tylko nad balansem bieli, nie za ciepło może trochę?
    Być może balans bieli ustawiony na "Cloudy" czyli ok 6000K. Mi osobiście nie przeszkadza
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Podpisuję się pod FHR
    Waldo 2008
    D700+D300+MB-D10 N28-70/2,8 N70-200/2,8VR N200-500/5,6VR S150/2,8 Macro TC-20E III SB910 i nogi.

Domyślnie

No już nie wnikam jak był ustawiony, bo to przy wywoływaniu nie ma znaczenia. Ja bym delikatnie ochłodził tę scenę.

Uprawnienia umieszczania postów