Szukaj
Plany są przyjemne, brakuje tylko mocnego akcentu, który pokierowałby naszym okiem na właściwe tory...
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
To samo pomyślałem co przedmówca...
A do tego drażni trochę drzewo wystające z lewej... chyba podziękowałbym mu za "współpracę" w tym kadrze...
Z uwagami przedmówców się zgadzam.
ok, kadr może rzeczywiście nie zachwyca. Powiedzcie mi proszę, co sądzicie o kolorystyce/ obróbce. Zdjęcia na takiej ogniskowej mają to do siebie że są deczko zamydlone, nawet przy dobrym świetle kolory przy takiej wąskiej ogniskowej wyglądają zupełnie inaczej niż przy szerokich planach. Stąd moje pytanie- czy kolorystycznie jest ok, czy raczej iść w innym kierunku lub poczekać z zabawą w te klocki na lepszy sprzęt![]()
Tak sobie myślę, że jak nikt nie grymasi to reszta jest przynajmniej akceptowalna...![]()
LED ZEPPELIN
Kolorystyka jest wporzo - możesz zawsze kombinować z innym światłem i wrzucać - nikoniarze prawdę wtedy powiedzą jeśli będzie na tak, lub na nie. Hę? Tak sądzę...
A na jaki sprzęt czekasz?
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Skontaktuj się z nami