Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Aurora Silva

Domyślnie

ech islandia
    a nam pisza, ze jakich to miejscowek nie mamy
    pieknie co tu duzo mowic
    zjawisko to przycmiewa wszelkie potencjalne niedociagniecia zdjecia, jezeli takie tu sa, bo nie moge oczu od nieba oderwac

Domyślnie

ooo, magicznie.
    podoba mi sie
    ND200, 105 2.8 + PN11 & bellows; 70-300 4.5VR
    Edyta
    jestem na FB judith manson

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    klimatyczna fota ładnie się dzieje na niebie w świetnej kolorystyce, dół bardziej bym zaakcentował, brakuje mi kontrastu i wiekszej ostrośći
    Podpiszę się pod tymi trafnymi uwagami
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

klimatyczna fota ładnie się dzieje na niebie w świetnej kolorystyce, dół bardziej bym zaakcentował, brakuje mi kontrastu i wiekszej ostrośći
    Zgodzę się i dodam że chętnie bym odwiedził takie miejsce
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Nei nei nei Janku, tam gdzie chcę ostre to robię, wybaczycie mi Panowie, ale w tej kwestii uparcie będę 3maj się mojej wersji. Nie, że OSIOŁ,tylko tam, gdzie mają być żylety - tam są, tam gdzie nie - lepiej nie.

Cięcie dołu to b. zły pomysł - światłocienie tutaj grają. Ostrzenie od samego początku mam na innej - odciąga wzrok za bardzo, tak więc nei nei nei hehe. Thx za komenty.
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez geralttt Zobacz posta
    Nei nei nei Janku, tam gdzie chcę ostre to robię, wybaczycie mi Panowie, ale w tej kwestii uparcie będę 3maj się mojej wersji. Nie, że OSIOŁ,tylko tam, gdzie mają być żylety - tam są, tam gdzie nie - lepiej nie.

Cięcie dołu to b. zły pomysł - światłocienie tutaj grają. Ostrzenie od samego początku mam na innej - odciąga wzrok za bardzo, tak więc nei nei nei hehe. Thx za komenty.
    e tam nie popadajmy w skrajności nie mam na myśli przeginania, jeżeli ostrzej to ze smakiem nie musi to być zaraz żyletka - pozdrawiam

Domyślnie

Pięknie się działo .
    Oj zazdroszczę podziwiania takich spektakli na żywo.
    Może kiedyś i mi dane będzie japę rozdziawić .

Domyślnie

Trudno się nie zgodzić Ogólnie ładnie wyszło

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mirekvampirek Zobacz posta
    ech islandia
    a nam pisza, ze jakich to miejscowek nie mamy
    pieknie co tu duzo mowic
    zjawisko to przycmiewa wszelkie potencjalne niedociagniecia zdjecia, jezeli takie tu sa, bo nie moge oczu od nieba oderwac
    Z tymi miejscówkami to piszą chyba ci, którzy nie potrafią nic znaleźć u siebie, mimo, że otacza ich szeroka gama możliwości. Ostatnio wyczytałem na Fotogea coś co może pomóc - przytoczę mniej więcej myśl: "Jeśli nie potrafisz zrobić ciekawego zdjęcia w odległości 10km od swojego domu to wypad na 100km tez nic nie da" - myślę, że autor tej wypowiedzi trafnie to określił.
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez PABLOOK Zobacz posta
    Pięknie się działo .
    Oj zazdroszczę podziwiania takich spektakli na żywo.
    Może kiedyś i mi dane będzie japę rozdziawić .
    ...i ja Ci zazdroszczę.Ładne zdjęcie.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów