ech islandia
a nam pisza, ze jakich to miejscowek nie mamy
pieknie co tu duzo mowic
zjawisko to przycmiewa wszelkie potencjalne niedociagniecia zdjecia, jezeli takie tu sa, bo nie moge oczu od nieba oderwac![]()
Szukaj
ech islandia
a nam pisza, ze jakich to miejscowek nie mamy
pieknie co tu duzo mowic
zjawisko to przycmiewa wszelkie potencjalne niedociagniecia zdjecia, jezeli takie tu sa, bo nie moge oczu od nieba oderwac![]()
ooo, magicznie.
podoba mi sie
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
Nei nei nei Janku, tam gdzie chcę ostre to robię, wybaczycie mi Panowie, ale w tej kwestii uparcie będę 3maj się mojej wersji.Nie, że OSIOŁ,tylko tam, gdzie mają być żylety - tam są, tam gdzie nie - lepiej nie.
Cięcie dołu to b. zły pomysł - światłocienie tutaj grają. Ostrzenie od samego początku mam na innej - odciąga wzrok za bardzo, tak więc nei nei nei hehe.Thx za komenty.
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Pięknie się działo.
Oj zazdroszczę podziwiania takich spektakli na żywo.
Może kiedyś i mi dane będzie japę rozdziawić.
Z tymi miejscówkami to piszą chyba ci, którzy nie potrafią nic znaleźć u siebie, mimo, że otacza ich szeroka gama możliwości. Ostatnio wyczytałem na Fotogea coś co może pomóc - przytoczę mniej więcej myśl: "Jeśli nie potrafisz zrobić ciekawego zdjęcia w odległości 10km od swojego domu to wypad na 100km tez nic nie da" - myślę, że autor tej wypowiedzi trafnie to określił.![]()
D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE
Skontaktuj się z nami