Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 29 z 29

Wątek: Moje Mazury

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Grześ - wypiłem 4 piwa i ciężko mnie teraz wprawić w zachwyt....Tu jest jakoś tak bez większych emocji....poprawne zdjęcie polskiego krajobrazu...

Z całym szacunkiem Bartek - ale powiedz mi czy Twoje zdjęcia wzbudzają jakieś większe emocje ? 99% z nich to wlasnie poprawne zdjecia polskiego krajobrazu. Zreszta u mnie napisałes podobnie, cytuje: "jak dla mnie nothing special - nie zachwyca i nie budzi wiekszych emocji..."

Sorry, ale prawie wszystkie Twoje zdjęcia wlasnie takie są - to samo co napisales powyżej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Z całym szacunkiem Bartek - ale powiedz mi czy Twoje zdjęcia wzbudzają jakieś większe emocje ? 99% z nich to wlasnie poprawne zdjecia polskiego krajobrazu. Zreszta u mnie napisałes podobnie, cytuje: "jak dla mnie nothing special - nie zachwyca i nie budzi wiekszych emocji..."

Sorry, ale prawie wszystkie Twoje zdjęcia wlasnie takie są - to samo co napisales powyżej.
    No widzisz Michał - czyli wszyscy razem z Grześkiem robimy poprawne, nie zachwycające zdjęcia Mi to pasuje

Chociaż wiesz co...jak tam poczytam komentarze pod moimi to jednak kilka osób jest zachwyconych ...hehe...wyluzuj i nie spinaj się tak..
    Ostatnio edytowane przez Bartekkw ; 10-07-2011 o 14:25
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Jak widać, w ojczyźnie też sobie potrafisz poradzić Niezłe foto.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    No widzisz Michał - czyli wszyscy razem z Grześkiem robimy poprawne, nie zachwycające zdjęcia Mi to pasuje

Chociaż wiesz co...jak tam poczytam komentarze pod moimi to jednak kilka osób jest zachwyconych ...hehe...wyluzuj i nie spinaj się tak..

Ja sie nie spinam - chyba jest odwrotnie...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Ja sie nie spinam - chyba jest odwrotnie...
    No to Ty w nie swoim wątku zacząłeś dyskusję o tym czyje zdjęcia zachwycają mniej lub bardziej
    Luzik Michał - grunt to robić dalej
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Talking

Ładne zdjęcie Grzegorz, jak zawsze. Ma swój smaczek.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Jeden z niewielu kadrow jakie zrobilem na Mazurach pomedzy deszczami.
    Byłem w tym samym czasie na Mazurach, i jak na pogodę jaka nam się wtedy trafiła, to uważam że to naprawdę niezłe zdjęcie jest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez creep Zobacz posta
    Byłem w tym samym czasie na Mazurach, i jak na pogodę jaka nam się wtedy trafiła, to uważam że to naprawdę niezłe zdjęcie jest
    No popadalo.....mialem dwie pary trampek ktore na przemian suszylem No i pogoda do picia tylko....ale czas uwazam za udany, piekne widoki tam sa i zaluje tylko braku swiatla i pogody

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów