Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Domyślnie Kingsgate Castle z szuflady

Czekam na krytykę

Domyślnie

Pierwsze co się rzuca w oczy to prawie pół kadru jednolitego brązu, nic nie wnoszącego. Proponowałbym przycięcie do kwadratu. Po drugie zamek ma przechył w prawo. Po trzecie mdło, bez światła.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Duder w zasadzie powiedział wszystko nt tego zdjęcia...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Nie do konca wszystko , bylem tam z piotrkiem tamtego ranka i pamietam jakie beznadziejne warunki tam panowaly i majac to w pamieci mysle, ze dobrze sobie poradzil, to co powiedzial dude jest jak najbardziej trafne i nie bede tu tego powielal, dodam tylko, ze zszedlbym nizej z aparatem, zeby miec wiecej tego odbicia.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Hoobie Zobacz posta
    Duder w zasadzie powiedział wszystko nt tego zdjęcia...
    Pod czym i ja się podpisuję.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Duder, juz tlumacze skad tyle brazu na dole. Umiescilem zamek z odbiciem w mocnym punkcie a widzac na roznych minimalach duze powierzchnie nicosci zastosowalem to w tym zdjeciu. Zla idea? To juz wiecej nie bede. A co do swiatlas... no coz, czekalismy dlugo, nie pokazalo sie.

Domyślnie

podoba mi sie. m.in. za kadr, nie ciety z metra, tylko inny i pasujacy do tematu.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez piotrm100 Zobacz posta
    Duder, juz tlumacze skad tyle brazu na dole. Umiescilem zamek z odbiciem w mocnym punkcie a widzac na roznych minimalach duze powierzchnie nicosci zastosowalem to w tym zdjeciu. Zla idea?
    No i widzisz, trzymanie się sztywnych reguł często się nie sprawdza. Duże puste obszary w minimalach działają zupełnie inaczej - są kontrapunktem, przeciwwagą dla jednego głównego elementu. Tutaj minimala nie będzie, bo za dużo się dzieje (wbrew pozorom). Żeby było jasne - nie mam nic przeciwko sporym obszarom "nicniedziania się", wszystko jednak zależy od układu.
    Ostatnio edytowane przez Duder ; 09-07-2011 o 15:00

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    No i widzisz, trzymanie się sztywnych reguł często się nie sprawdza. Duże puste obszary w minimalach działają zupełnie inaczej - są kontrapunktem, przeciwwagą dla jednego głównego elementu. Tutaj minimala nie będzie, bo za dużo się dzieje (wbrew pozorom). Żeby było jasne - nie mam nic przeciwko sporym obszarom "nicniedziania się", wszystko jednak zależy od układu.
    Duder rady, które tutaj dajesz powinieneś zastosować w swojej fotografii... łącznie z tym, że zdjęcie leci w prawo lub lewo.... pozdrawiam!

Domyślnie

A nie stosuję?

Uprawnienia umieszczania postów