Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 25

Wątek: Zimorodek

Domyślnie

Dla mnie fajny cały set. Widać i deszczowe foty mają swój urok. Co do ilości zimka w zimku to też jest fajnie. Czasem i szersze kadry przyjemnie się ogląda jak tu. Patol inny niż wszystkie pozostałe więc i to dla mnie na plus. Jest naturalny, a że nie jednolity i gładki - taki jego urok.
    POZDRAWIAM!
    Z8 + różne klamoty

Domyślnie

Fory są bardzo dobre. Ktoś kiedyś gdzieś pisał, że foty bez światła słonecznego są do niczego, jestem przeciwnego zdania. Fotki w pochmurny dzień też maja swój urok, tylko trza je zrozumieć. Tło jest efektem braku światła, całkiem inaczej wyjdzie, jak zaświeci w nie słońce.
    Jestem na tak, bo też je fociłem w takich warunkach.
    Nikon d5000 sigma 120-400 18-105 vr
    Zdjęcia ptaków

Domyślnie

fajny set, choć patyk wolałbym inny

Domyślnie

Nie bardzo rozumiem tych dywagacji na temat patyka. Patol, jak patol. Czy w zdjęciach ptaków nie chodzi o ptaki, tylko o patyki??? To co, ma być ładny prosty, może plastikowy i najlepiej, żeby można go dowolnie powyginać, bez sensu.
    Mnie się zdjęcia podobają
    Używajcie polskich znaków! Jest różnica czy zrobisz komuś Łaskę, czy Laskę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dareczek Zobacz posta
    Czy w zdjęciach ptaków nie chodzi o ptaki, tylko o patyki???
    mz chodzi o całość

Domyślnie

Jak dla mnie foty są ok.Ładne,spokojne tło.Patol jak najbardziej może być a padąjacy deszcz robi fajny klimacik.
    3-ka najciekawsza.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dareczek Zobacz posta
    Nie bardzo rozumiem tych dywagacji na temat patyka. Patol, jak patol. Czy w zdjęciach ptaków nie chodzi o ptaki, tylko o patyki??? To co, ma być ładny prosty, może plastikowy i najlepiej, żeby można go dowolnie powyginać, bez sensu.
    Mnie się zdjęcia podobają
    Chodzi o to, że niektóre patyki, badyle wyglądają po prostu "sztucznie" (jak na daną scenerie) i nieciekawie wychodzą na zdjęciach. Co innego, gdy to jest naturalnie powstały tam patyk, to co innego - np. taki badyl jak ten w tle z lasem sosnowym wyglądał by mz ok; ale tutaj nie pasuje.

Troche to chaotyczne, ale mam nadzieje, że coś wytłumaczyłem.

Domyślnie

TMB nic nie wytłumaczyłeś, bo powiedz mi po czym wnioskujesz, że to nie jest "naturalnie powstały tam patyk".
    Rozumiem, gdyby to był jakiś kij od szczotki albo inna plastikowa rura, a tak czepianie się patyka jest takim czepianiem na siłę, ot, żeby przypadkiem nie napisać, że fotki są dobre.

Domyślnie

Nie, nie jest to czepianie na siłe. Przynajmniej w moim przypadku. Ja rzadko zwracam uwagę odnośnie tego na czym ptak siedzi, ale jak coś mi bije po oczach.
    Ukrócę tą dyskusje tym, że MI po prostu się nie podoba patyk. I tyle, chyba mam prawo do własnego zdania.

Domyślnie

Ależ oczywiście, masz prawo do własnego zdania, jak każdy zresztą na tym forum.
    Pozdrawiam

P.S. Masz rację, dalsza dyskusja jest destruktywna

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów