Szukaj
Jeśli masz RAWa myślę, że można jeszcze z tego sporo wyciągnąć.
Zachował bym też proporcje 2x3.
Rawa mam,ale Ja specem od obróbki to nie jestema co do kadru to tak Mi się spodobało,ale dzięki za uwagę
Co tu dużo mówić - ptak wygląda jak siedem nieszczęść i jestem na nie.
Ptaszki po wyprowadzeniu lęgu - mocno zmęczone![]()
Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.
no faktycznie światło do kitu - nie dość, że mocne to jeszcze z boku![]()
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
Będę szczery, ale chyba o to tu chodzi. Miałem kilka, wg mnie, fajnych zdjęć rożnych ptasiorów. Były bardzo podobne do Twoich. Czyli czegoś im brakowało i było to albo brak światła, albo mydło w bokehu, albo właśnie ptasior nie ten tego. Nauczyłem się takie zdjęcia po prostu kasować. Czasem trudno, bo człowiek sam wg siebie jest subiektywny i chciałby zrobić z gniota arcydzieło. Ale po co? Kolejna próba pozwala na troche więcej starań, wysiłku żeby równać do innych, którzy prezentują na tym forum genialne zdjęcia. Może i TOBIE moje wywody coś pomogą. I żeby nie było że jestem super specjalista - robię na razie same gnioty, ale widzę już światełko w tunelu
POZDRAWIAM!!!
Z8 + różne klamoty
Dobra dałem ciała,czasem człowiek na siłę chce z gniota zrobić coś...teraz żałuje że wstawiłem,admin może usunąć żeby nie zaśmiecać forum!plis![]()
Bardzo mi się podoba tok rozmowy w tym wątku. O to chodzi!
Skontaktuj się z nami