Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: zachód

Domyślnie

Zgadzam sie z Januszem, mnie sie kolor w wersji autorskiej nie podoba....za niebiesko.

Domyślnie

diablo1, nie ma o co kopi kruszyć, łatwiej czasem pokazać o co chodzi niż się rozpisywać i czasem tak właśnie robimy
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Diablo może zestawienie bezpośrednie pomoże zrozumieć Ci w czym tkwi problem - oczywiśćie należy zrozumieć ze to jest tylko kierunek obróbki, ja poprawiam zdjecie z malutkiego pliku i zbyt wiele nie da się poprawić, sądzę że ja zrobiłem troche za ciepła wersje nr 1 wiec ja jeszcze troszeczkę poprawiłem
    http://imageshack.us/photo/my-images/585/harb1.jpg/
    Ostatnio edytowane przez harb ; 24-06-2011 o 11:01

Domyślnie

Zdjęcie fajne, podoba mi się ale jednak wersja Janusza wyglada ciekawiej.
    D7100 / S 10-20 / N 18-105 VR/ N 70-300 VR / Slik Pro 500 DX / SB-600 /

Domyślnie

Dajcie spokój Panowie - wystarczy zmienic tytuł pracy na taki, żeby nie określał pory dnia

Domyślnie

Hmm... Za Januszem - ciekawiej się prezentuje, jeśli jednak chcesz, żeby zostało tak jak jest - no problemito mz... To twoja wizja...
    D90 + NIKKOR + SIGMA + TOKINA + FILTRY + STATYW + PILOT/WĘŻYK + KOMP + PROGRAMY + SAMOZAPARCIE

Domyślnie

Ładnie jest..................i tu i u Janusza.Fota ma duży potencjał zmian,więc ..pax....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Podoba mi sie ten kadr... co do kolorów, to druga, zaproponowana wersja przez Janka bardziej do mnie przemawia
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Ładnie ułożony kadr a kolor no cóż, wersja ocieplona bardziej mi się podoba , natomiast pierwsze pewnie oddaje bardziej chwilę .Pozdrawiam

Domyślnie

W kwestii kadru zgadzam się z wcześniejszymi wypowiedziami,czyli jest OK.Natomiast porównując wersję autora z wersją harba uważam że optimum znajduje się między tymi dwoma wersjami.Wersja autora jest mz zbyt chłodna,a w wersji harba nie pasuje mi kolor nieba w PG.Zdaję sobie sprawę że harb pracując na jpg wskazał tylko kierunek w jakim on poszedłby z tonacją tej fotografii.
    Pozdrawiam.Józef.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów