Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Ptasie historie

Domyślnie Ptasie historie

Witam,
    Wlasnie w archiwum odgrzebalem takie oto ptaszyska, ktorym kiedys troche poprzeszkadzalem.
    Na fotografii ptakow sie totalnie nie znam, a wiem, ze jest tu sporo ludzi swietnych w tym temacie, dlatego wszelkie uwagi i sugestie mile widziane

1. Po sesji portretowej...

2. ..kolega chyba poczul glod

3. ...wiec upolowal male conieco

Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Jeśli chodzi o foty, są ok w kolejności 1-ka i 2-ka. Podoba się portret, błysk w oku i to, że fajnie wyłania sie z GO. To bardzo młody ptak, karmiony przez rodziców, więc mam nadzieję, że nie odstraszyłeś ich zbliżając się za bardzo
    D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
    Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
    l
    http://wld-art.pl

Domyślnie

Lezalem sobie grzecznie nieruchomo na ziemi, chyba im tak bardzo nie przeszkadzalem (pisklaki byly 3). A karmily sie juz same, glownie mrowkami : )

Czy ktos jest w stanie rozpoznac co to za ptak jest?

Art.
    jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...

Domyślnie

Czy ktos jest w stanie rozpoznac co to za ptak jest?

Wiesz po pisklaku ciężko poznać..dla mnie to małe krętogłowy (Jynx torquilla)
    D7200 D90...N70-300VR...Sigma 150-500...Sigma 10-20. N50 1.8D

Domyślnie

2 - jest naj
    D50,D80 kit, 28-80 Nikor, 70-300 Sigma i inne duperele

Domyślnie

w takim razie 3 mlode Jynx torquilla zadomowily sie pod moim blokiem : )
    milo, ze sie podoba

Domyślnie

1 - najlepsze
    sympatycznie rozchylił dziobek

Uprawnienia umieszczania postów